Prosvívcení vajec - odumřelé zárodky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2015 16:17
jony

XXX.XXX.229.99

Dobrý podvečer, mám otázku.Chtěl jsem se zeptat, jak to je u délší dobu nasazených vajec v líhni?, jak poznám oplozené vejce od čistého, to je mi jasné, odumřelý zárodek v 7 či 9 dnech je mi také jasný-Krvavé kolo.Jde mi o to, jak poznám odumřelý zárodek ve vejcích nasezených třeba 14,15 dní, kdy je vidět jen vzduchová bublina?, jinak je vejce tmavé...vím, že někdo prosvěcí 15 nebo 18 den, ale není mi jasné, co tam kdo vidí, když podle mne v této fázi 15 den od nasazení nic vidět není...-jak se třeba pozná odumřelý zárodek, nebo zkažené vejce, když ještě nezapáchá?

23.12.2015 19:54
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Dobrý večer, já prosvětluji sedmý den, co je neoplodněné, poznáte snadno. I když mám profi prosvětlovačku, u maransek to skoro nejde poznat, kouknu na ně znovu za týden a tady je to už krásně poznat a hlavně je pěkně vidět embrio, jak se hýbe. Při odumřelém embriu to poznáte ve velikosti vzduch. bubliny - je větší a zárodek menší, než ve vyvíjejícím se vajíčku. Když si nejsem jistá, prostě ho nechám v líhni a kouknu znovu 18tý den. Andrea.

Přidejte reakci

Přidat smajlík