Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2016 17:52
patason

XXX.XXX.55.129

Rád bych všechny kteří kupují násadová vejce upozornil na pana V. email: RosyVlasik@seznam.cz. Prodává násadová vejce údajně Cemanských slepic ale jsou to kříženci a nevím čeho. Bohužel vejce jsou navíc neoplozena ačkoliv v emailu se dušuje že oplozenost je 90%. Kus 80kč Nemluvě o tom, že se neustále vymlouvá na to, že nestíhá a dodání vajec tedy trvalo 6 měsíců. Po té co jsem ho upozornil, že z 20 vajec jsou oplozená 4 mi tedy po dalších 2 měsících zaslal dalších 20 vajec ze kterých nebylo oplozene ani jedno. Suma sumárum jsem zaplatil 2200kč za 4 kuřata neznámého křížence. Dejte si všichni pozor !

3.1.2016 18:01
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Juj ! Tak to je celkem hustý. Syčák jeden

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2016 18:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

patason napsal(a):
Rád bych všechny kteří kupují násadová vejce upozornil na pana V. email: RosyVlasik@seznam.cz. Prodává násadová vejce údajně Cemanských slepic ale jsou to kříženci a nevím čeho. Bohužel vejce jsou navíc neoplozena ačkoliv v emailu se dušuje že oplozenost je 90%. Kus 80kč Nemluvě o tom, že se neustále vymlouvá na to, že nestíhá a dodání vajec tedy trvalo 6 měsíců. Po té co jsem ho upozornil, že z 20 vajec jsou oplozená 4 mi tedy po dalších 2 měsících zaslal dalších 20 vajec ze kterých nebylo oplozene ani jedno. Suma sumárum jsem zaplatil 2200kč za 4 kuřata neznámého křížence. Dejte si všichni pozor !

Ano, je to tak.Loni jsem o něm zde již psal, je to podvodník, co má křížence a vydává je za různá plemena.Jak Cemani, tak Kadakhnath a pod.Po mě chtěl za vejce 100, - a oplozenost také tristní(4 z 15) a navíc ze 4 oplozených se nevylíhlo nic.Ostatní v líhni ok.Po telefonu okecával jak vše má a všemu rozumí, a když jsem si po emailu stěžoval, začali mi od něj chodit sprosté nadávky a musel jsem jej blokovat.Jeho inzeráty jsem označil za podvodné a správce je tehdy vymazal.Ale komu není rady... Zase začal znovu.

3.1.2016 18:48
patason

XXX.XXX.55.129

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, je to tak.Loni jsem o něm zde již psal, je to podvodník, co má křížence a vydává je za různá plemena.Jak Cemani, tak Kadakhnath a pod.Po mě chtěl za vejce 100, - a oplozenost také tristní(4 z 15) a navíc ze 4 oplozených se nevylíhlo nic.Ostatní v líhni ok.Po telefonu okecával jak vše má a všemu rozumí, a když jsem si po emailu stěžoval, začali mi od něj chodit sprosté nadávky a musel jsem jej blokovat.Jeho inzeráty jsem označil za podvodné a správce je tehdy vymazal.Ale komu není rady... Zase začal znovu.

Ano přesně tak. Podle toho co psal všemu rozumí a všude byl. Předpokládám, že se také ještě od něj po této stížnosti nějakého nového jména dočkám.

3.1.2016 18:54
Hitch

XXX.XXX.16.246

patason napsal(a):

Se ani nechce věřit že tu někdo takový je. Mít pána adresu a takto mě podvést, tak může očekávat mou návštěvu při které by všechna neoplozená vejce přede mnou snedl

3.1.2016 19:05
patason

XXX.XXX.55.129

Hitch napsal(a):
Se ani nechce věřit že tu někdo takový je. Mít pána adresu a takto mě podvést, tak může očekávat mou návštěvu při které by všechna neoplozená vejce přede mnou snedl

Bohužel i tací jsou mezi nami. Snad jich není moc smajlík

3.1.2016 19:11
Hitch

XXX.XXX.16.246

Nedal by jste foto těch kříženců? Ať vidíme jak vypadají nejdražší kuřata roku 2015

3.1.2016 19:28
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím. už to zase začíná.to je pan manda, ted pan vlasy.je to zvláštní, že jsou lidi ochotný zaplatit takové sumy bez jakékoli záruky.já když jsem vozil po burzách do kolína, do lysé čistokrevné kohoutky z. wyandotek po 120kč tak to nikdo nechtěl, skončili v mrazáku.však on to jednou někdo nevydrží, a dojede jim naplácat tlamičku.u násadových vajec totiž nejde prokázat úmysl.to je jádro pudla, a tito lidé toho zneužívají naprosto vědomě.je dobře je tady uvádět coby kšeftaře, zlatokopy.

3.1.2016 19:35
Hitch

XXX.XXX.16.246

2mazutak napsal(a):
Zdravím. už to zase začíná.to je pan manda, ted pan vlasy.je to zvláštní, že jsou lidi ochotný zaplatit takové sumy bez jakékoli záruky.já když jsem vozil po burzách do kolína, do lysé čistokrevné kohoutky z. wyandotek po 120kč tak to nikdo nechtěl, skončili v mrazáku.však on to jednou někdo nevydrží, a dojede jim naplácat tlamičku.u násadových vajec totiž nejde prokázat úmysl.to je jádro pudla, a tito lidé toho zneužívají naprosto vědomě.je dobře je tady uvádět coby kšeftaře, zlatokopy.

Myslím že, když se vylíhnou podivní kříženci místo vzácných plemen, tak je minimálně kupujícímu jasné že to úmysl byl. O uváděnému vyhýbání se kontaktu a vulgarity ani nemluvě. Takže "tlamička" je pak logická reakce

3.1.2016 19:39
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím.už aby to bylo na každou sv-ni se někde hřeje voda.to teprve bude srandy na starém bělidle

3.1.2016 19:39
patason

XXX.XXX.55.129

Hitch napsal(a):
Nedal by jste foto těch kříženců? Ať vidíme jak vypadají nejdražší kuřata roku 2015

Bohužel lepší fotky už nemám.

3.1.2016 19:41
patason

XXX.XXX.55.129

2mazutak napsal(a):

Do Kolína jezdím moc rád a nikdy jsem tam špatně nekoupil

3.1.2016 20:02
Hitch

XXX.XXX.16.246

patason napsal(a):
Bohužel lepší fotky už nemám.

Tak hlavně že jsou téměř černí. Kdyby měl Rosťa větší smysl pro humor, mohli se vám vylíhnout Leghornky

3.1.2016 20:03
patason

XXX.XXX.55.129

Hitch napsal(a):
Tak hlavně že jsou téměř černí. Kdyby měl Rosťa větší smysl pro humor, mohli se vám vylíhnout Leghornky

3.1.2016 20:14
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Ono taky je to myšlení. spousta drobnochovatelů považuje kohouta v zimě za darmožrouta, takže než by si na podzim koupili cizího kohouta, tak raději si z jara koupí násadová vejce za několikanásobnou cenu, než by dali za kohouta, a naletí právě na tyto kšetaře s hezky napsaným inzerátem a fotem které většinou ani není jejich.já mám vždy alespoň jednoho do foroty, kdyby jeden zklamal, je druhý a nemusím potom nahonem nic schánět.

3.1.2016 20:17
maxichov

XXX.XXX.232.4

2mazutak napsal(a):
Ono taky je to myšlení. spousta drobnochovatelů považuje kohouta v zimě za darmožrouta, takže než by si na podzim koupili cizího kohouta, tak raději si z jara koupí násadová vejce za několikanásobnou cenu, než by dali za kohouta, a naletí právě na tyto kšetaře s hezky napsaným inzerátem a fotem které většinou ani není jejich.já mám vždy alespoň jednoho do foroty, kdyby jeden zklamal, je druhý a nemusím potom nahonem nic schánět.

3.1.2016 20:19
patason

XXX.XXX.55.129

2mazutak napsal(a):

Já chtěl začít s chovem tohoto plemene. Proto jsem kupoval násadová vejce. Jinak nemám problém si na podzim i v zimě koupit dospělé jedince. V týdnu si jedu pro krůty a pro Perličky.

5.1.2016 06:08
tragopan

XXX.XXX.214.227

patason napsal(a):

Dobrý den, bohužel v dnešní době je slušných lidí poskrovnu. Je to vidět dnes a denně. Já pokud kupuji cokoli od někoho koho opravdu dobře neznám pak si vždy k dotyčnénu dojedu. Vidíte jeho chov a máte alespoň rámcovou představu o tom člověku a vidíte co kupujete. Pakliže jste u něj doma a víte kde bydlí obtížně Vás oklame. Pokud to odhadnu tak za Vaších 2200Kč by jste ujel asi1000km.
Zdraví Míla tragopan.

24.1.2016 06:03
patason

XXX.XXX.226.197

Pozor ! Pan Vlas opet inzeruje. Tentokrat prodava Brahmanky. Dejte si vsichni pozor.

24.1.2016 08:00
kastef

XXX.XXX.138.131

Ano, taky sem to sem chtěla napsat, už včera...sem si toho večer všimla v inzerci.

Afrika

25.1.2016 12:08
Afrika

XXX.XXX.69.164

Děkuji všem za informaci, také bych asi naletěl. Brahmanku modrou loňskou slepičku, zaručeně dovezenou z Rakouska-Německa atd., mi nabízel za pouhých 600, - Kč. Koncem února bude mít dle jeho sdělení poměrně dost násadových vajec za 30, - Kč. Tak si to nenecháme ujít .

25.1.2016 12:12
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jeho nabídka Vlašek mne nesmírně oslovila.
A to kompletní veterinární ošetření - ách.
Je skvělé, že se ještě najdou nadšenci, co se chovatelství toliko věnují.

25.1.2016 14:38
vlas

XXX.XXX.161.212

honzapm napsal(a):
Jeho nabídka Vlašek mne nesmírně oslovila.
A to kompletní veterinární ošetření - ách.
Je skvělé, že se ještě najdou nadšenci, co se chovatelství toliko věnují.

Doufám, že jste si jenom spletl přezdívku , já určitě nepatřím mezi chovatele-množitele, sice mam přes 30 kmenů vlašek, ale nakmenováné pouze pro svoje potřeby dalšího šlechtění a odprodávám jen několik dospělých nadbytečných kusů na CV nebo speciálce. Jo ještě mi napadlo si změnit přezdívku .Jirka.

25.1.2016 14:46
vici

XXX.XXX.168.34

vlas napsal(a):
Doufám, že jste si jenom spletl přezdívku , já určitě nepatřím mezi chovatele-množitele, sice mam přes 30 kmenů vlašek, ale nakmenováné pouze pro svoje potřeby dalšího šlechtění a odprodávám jen několik dospělých nadbytečných kusů na CV nebo speciálce. Jo ještě mi napadlo si změnit přezdívku .Jirka.

Jiří Tebe pokládat za podvodníka, tak to určitě nehrozí.

25.1.2016 21:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Pane K., nebojte, určitě si vás nepletu.
To byla jen ironie na RosyVlasik, kterou holt asi každý neprohlédl.

Čest vaší práci.

7.7.2017 23:14
patason

XXX.XXX.197.10

Nahlaste administratorovi. Ten clovek si neda pokoj.

8.7.2017 06:00
horal

XXX.XXX.202.176

Já mu naletěl také. výše inzerované jsem měl mít, ale z ledabile zabalených vajíček se modré vylíhli jenom dve. Jedno uhynulo a to co zbylo má růžicový hřeben. Červených se vylíhlo sice sedm, ale pouze čtyři mají zbarvení do červena a i to jedno je červeno bílé. Ostatní se mi stratili mezi hempšírkami.

Přidejte reakci

Přidat smajlík