Dobrý den vespolek,
snažím se zjistit jakou líheň si mám pořídit, aby nevyhodil zbytečně peníze a neostaly mi oči pro pláč . Z pročítání diskuzí tady na i fauně nejsu dvakrát moudrý - co diskuze to jen vyjmenovávání jakou líheň nekoupit viz špatné ohlasy na cleo, real, covina a kdo ví co ještě ale aby tu někdo napsal koupil jsem si tu a tu a su s ní spokojen to sem tu nikde nenašel a když jo tak tu lidi chválí staré biosky které už dneska neseženu nebo podomácku vyrobené líhně, ale na to se zase necítím dost zručný. ám v plánu líhnout vajíčka od landések, takže bych chtěl asi nějakou větší líheň, nevadí mi když budu vajíčka otačet ručně, určitě by měla mít vlhkoměr a má cenová představa je tak do 5000 Kč. tak a ted babo raď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

O jak velkou kapacitu líhňe máte zájem? Brinsea je ok, a nové Bios také, ale jsou poměrně dražší.Pokud budte líhnou jen tak pro radost a pomálu, tak vám službu udělá i ta obyčejná IQ 103 z makra, jen ji zateplit a mít v místnosti se stálou teplotou.Pak i ta bude ok.Ale mám zkušenosti u IQ jen ohledně kuřat.