Hana333

XXX.XXX.40.177
Prosím poradíte jaké malé pl.slepiček je nejlepší? Ne na okrasu, ale aby nám snesla nějaké to vajíčko. Teď máme dominat, ale kvůli prostoru chceme přejít na malé. Děkuji moc předem Hanka.
Zdrobnělé vlašky jsou poměrně dobré nosnice.
Ať už vyberete cokoliv, počítejte s tím, že továrny na vejce
žádné zdrobnělé slepičky nejsou a s hybridy Dominant to nelze vůbec srovnávat.
Jsou ale mnohem hezčí, krásnější a milejší.
http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/barevne-razy/.
honzapm
napsal(a):
Zdrobnělé vlašky jsou poměrně dobré nosnice.
Ať už vyberete cokoliv, počítejte s tím, že továrny na vejce
žádné zdrobnělé slepičky nejsou a s hybridy Dominant to nelze vůbec srovnávat.
Jsou ale mnohem hezčí, krásnější a milejší.
http://klub-chovatelu-vlasek.webnode.cz/barevne-razy/.
Môžem len potvrdiť, so zdrobnelými som veľmi spokojná. Dcérka si kúpila v marci zd.wyandotky, velsumku a hamburčanky. Bola som milo prekvapená so znáškou hamburčaniek-znáška pravidelná od začiatku novembra a tak isto wyandotky. Velsumka jej začala znášať až teraz po sviatkoch. Sú krásne, milé, a aj vajíčka sú dosť veľké k veľkosti sliepočiek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mohou se zdrobnělé slepičky chovat zároveň s normálníma?
Hana333

XXX.XXX.37.104
Dobrý den,
děkuji moc moc za mnoho reakcí na můj dotaz. Jdu vybírat Děkuji Hanka.
Chovam zd. Bilefeldské slepice snazka dobra i v zime. Foto je s kuřaty mam ji z vystavy 93 budu.ale nedají se moc hehnat snad sem vám poradila.

hanach
napsal(a):
Môžem len potvrdiť, so zdrobnelými som veľmi spokojná. Dcérka si kúpila v marci zd.wyandotky, velsumku a hamburčanky. Bola som milo prekvapená so znáškou hamburčaniek-znáška pravidelná od začiatku novembra a tak isto wyandotky. Velsumka jej začala znášať až teraz po sviatkoch. Sú krásne, milé, a aj vajíčka sú dosť veľké k veľkosti sliepočiek.
Jen pro info, ta kropenatá na poslední fotce zdrobnělá Hamburčanka není, ale to asi víte
napsal(a):
Jen pro info, ta kropenatá na poslední fotce zdrobnělá Hamburčanka není, ale to asi víte
No jasné, to je miflerka s niečim, lebo znáša zelené vajíčka a má zelené nohy. Ale to vôbec nevadí, je to dcérkina prvá zdrobnelá sliepočka a navyše vynikajúca kvočka. Hamburčanka je tu