Vlaška spadlý hřeben.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

14.1.2016 23:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.110

Jedna vlaška se začala stranit, zbledl jí hřeben a spadl na stranu. Nevím, jestli to má souvislost s mrazy. Nezčernal, jen jí spadl na bok, jak hadr, úplně jí tak nějak zjemněl a plandá jí po hlavě. Dala jsem ji do chléva, kde je teplo. Žere normálně, pije normálně, trus má normální. Jiné vlašky je mají pěkné červené stojící. Nevíte, co se stalo? Děkuji za reakce.

14.1.2016 23:58
jony

XXX.XXX.229.99

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jedna vlaška se začala stranit, zbledl jí hřeben a spadl na stranu. Nevím, jestli to má souvislost s mrazy. Nezčernal, jen jí spadl na bok, jak hadr, úplně jí tak nějak zjemněl a plandá jí po hlavě. Dala jsem ji do chléva, kde je teplo. Žere normálně, pije normálně, trus má normální. Jiné vlašky je mají pěkné červené stojící. Nevíte, co se stalo? Děkuji za reakce.

No Vlaška by měla mít hřeben přepadlý na stranu, udělá se Vám to u všech smajlík

Neregistrovaný uživatel

15.1.2016 00:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.110

Ano, trochu na stranu, ale tahle ho má zbledlý a úplně jí leží na hlavě a je takový vláčný, zkusím to přes den vyfotit. Děkuji.

15.1.2016 07:42
gnidka

XXX.XXX.192.18

A nemáte tam čmelíky?Vysávají slepicím krev a pak blednou.

15.1.2016 08:08
ančovička1

XXX.XXX.222.190

Jak dlouho vlašky chováte?vlaškám blednou červené hřebínky když pelichají, přestanou snášet a veškerá energie se soustředí na nové opeření, tak jako u ostatních plemen, jen s tím rozdílem, že slepicím s malými hřebínky nemá co přepadnout! vlašky chovám deset let a některé ještě přepeřují, tudíž mají i zvadlé, bledé hřebínky a přepadlé, což je u vlašek normální jev, moje slepičky mají tak krásné, veliké hřebeny, že by se jimi mohl pochlubit kdejaký kohout, ale přepadlé, což je u vlašek, jak píšu normální a pěkné! pořádně je krmte, hodně bílkovin, masové zbytky, kysele mléko, tvaroh, přidávejte vitamíny pro slepice, základ pšenice, ale to asi víte, aby netrpěly nedostatkem živin a brzy budou zase fešandy! ...ale pokud jsou nemocné nebo mají parazity, to musíte zjistit sám...

Přidejte reakci

Přidat smajlík