annafe

XXX.XXX.118.13
Ahojte
ake mate skusenosti s hybrdmi co sa tyka vynechania smeskoveho krmenia v mrazoch?
to fakt tie sliepky nebudu znasat ani panovi bezo smesky?
vysadila som ju minuly tyzden ked som primiesalvala kvoli mrazom a sviatkom na 10kg mozno pol kila
verim ze nielen z gyronu ako tie moje su hybridy rovnake, ale povedzte aj vy
mala som 20 vajec
po vysadeni mam 6 aj to rozne velkosti cize zrejme kazdy den od inej
a psenica mizne a vajec niet
dik.
Nechápem, prečo sa tak čuduješ. ide o vysokoznáškový hybrid, ktorý vyžaduje špeailne krmeenie, teplo a svetelne podmienky, aby mohol dosahovať reklamovanú vysokú znášku!
Ke´d to nemá, tak znáška prudko klesne. Aj preto je do prídomových podmienok vhodnejšie čistokrvné plemeno. Zvlásť do takých ako majú u Teba.
Uživatel s deaktivovaným účtem

peter z bratislavy
napsal(a):
Nechápem, prečo sa tak čuduješ. ide o vysokoznáškový hybrid, ktorý vyžaduje špeailne krmeenie, teplo a svetelne podmienky, aby mohol dosahovať reklamovanú vysokú znášku!
Ke´d to nemá, tak znáška prudko klesne. Aj preto je do prídomových podmienok vhodnejšie čistokrvné plemeno. Zvlásť do takých ako majú u Teba.
Ano, presne tak, mam to odskouseny.
annafe

XXX.XXX.118.13
To ze bude pokles s tym ratam
ale az tak, mi je novinka
predsa len ten pokles je privysoky...
dufam ze je to len zimou lebo zas ten pomer co davam extremny urcite nebol
hlavne ked sa tu da docitat skusenost rovnaka akurat dotycny krmil daleko viac smeskami...
dik.
Veď práve tie zmesky obsahujú to, čo vyokoznáškové hybridy potrebujú a čo len čistá pšenica zdaleka neobsahuje.
lentak

XXX.XXX.211.223
To iste dookola uz je to tu trapne. preco mi sliepky neznasaju a stale dookola. Ludia citate aj ine temy ako len tie svoje?
logicke ked maju sliepky ako krmivo len psenicu tak to je tak na prezitie a este k tomu su zavrete vo vybehu 3*2m urcite..ked im date vsetko co potrebuju tak kazdy bude mat vajec tolko ze sa bude moct v nich kupat..