mfarma

XXX.XXX.54.109
Kde nakupujete vejce slepic, kachen, hus, krut? a kde sháníte kontakty?dekuji.
bgstettn
napsal(a):
Já tady:
http://www.tieranzeigen.at/bauernhoftiere/.
Měl bych na Vás pár dotazů. Jak s nimi komunikujete a jak platíte zásilku popřípadě jaké máte zkušenosti. Jakmile jsem tu webovku otevřel vyskočili na mne forverky, které se pokouším už od podzimu sehnat.
horal
napsal(a):
Měl bych na Vás pár dotazů. Jak s nimi komunikujete a jak platíte zásilku popřípadě jaké máte zkušenosti. Jakmile jsem tu webovku otevřel vyskočili na mne forverky, které se pokouším už od podzimu sehnat.
Já s němi mluvím německy a většinou přes mail. Většinou je to tam napsané že chtějí peníze dopředu a jaké konto nebo se holt musím zeptat. Já mám možnost nechat sie to poslat do Rakouska a platím z Rakouského konta. Právě jsem si na jaro objednala v Německu násadovky černých Bress. Ale ne té Rakouské webovce co jsem tu udala mají hodně zajímavý nabídky, musím se krotit abych si toho neobjednala moc
Pokud bych Vám mohl říci pár postřehů s tímto pánem, od kterého jsem si mimochodem násadová vajíčka kupoval loni, tak jsem to riskl a poslal mu peníze v hotovosti v obálce, neb převod z účtu na ty jejich kampeličky je děsně drahý a povedlo se. Vajíčka přišla v solidním stavu pouze jedno bylo nakřáplé, dneska mi po zahradě chodí 6 forverek a je radost na ně koukat:).Německy taky až tak dobře neumím, google překladač to vyřešil za mě celkem solidně.Počítejte s tím, že má pán pořadník neb je členem německého klubu chovatelů forverek, z 20 vajíček se m vylíhlo 14 kuřat, ale oplodněnost byla vysoká, myslim že jen 2 vajíčka byla čistá.
mfarma

XXX.XXX.54.109
Děkuji za reakce.. ja sháním vejce husy africke.. zatim marne..
3103

XXX.XXX.230.25
Kolik kuřátek se Vám vylíhlo_.
3103

XXX.XXX.230.25
Bohužel mám také tu zkušenost. Z 50ti vajec se vylíhlo 10 kuřat, ostatní neoplodněná. Zkoušel jste reklamovat, nebo alespoň jim napsat co prodávají?