Peniaze za predane zvieratá na EV v Metz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2016 18:19
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Už sú to pomaly 3 mesiace od času čo sa konala EV v Metz a stále mi neprišli na účet peniaze za predané zvierata. Na moje maily mi zo SZCH nikto neodpovedá. AKo ste dopadli vy ostatní? Už ste obdržali platby za predane zvieratá na EV?

9.2.2016 19:18
noro

XXX.XXX.169.98

V sobotu som sa stretol s chovateľmi, ktorí sa pýtali to isté. Predali sme zvieratá vo Francúzsku a kde sú peniaze... Zatiaľ peniaze neprišli, ale kde sú nik nevie, možno sa zasekli na zväze... Kolegovia, chovatelia z Čiech ako ste na tom?

10.2.2016 10:50
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.67

noro napsal(a):
V sobotu som sa stretol s chovateľmi, ktorí sa pýtali to isté. Predali sme zvieratá vo Francúzsku a kde sú peniaze... Zatiaľ peniaze neprišli, ale kde sú nik nevie, možno sa zasekli na zväze... Kolegovia, chovatelia z Čiech ako ste na tom?

Úplně stejně. Pomalu jsem zapomněl, že jsem tam něco prodal...

10.2.2016 18:45
honzapm

XXX.XXX.182.25

Skvělá reklama pro vstup "do klubu".

10.2.2016 19:43
chovatel  30

XXX.XXX.96.17

honzapm napsal(a):

Co s tím má společného klub?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.2.2016 19:46

chovatel 30 napsal(a):
Co s tím má společného klub?

Klub - chápej svaz.Nebo mlč.

10.2.2016 19:48
chovatel  30

XXX.XXX.96.17

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Klub - chápej svaz.Nebo mlč.

Vzhledem k tomu, že jsem v klubu již nějaký rok, tak mě to udivilo, jinak si nejsem vědom, že bychom si potykali...

10.2.2016 19:55
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Skúšali ste už kontaktovať ČSCH ?, či nemajú nejaké informácie, že kde sú peniaze?, Náš Slovenský SZCH ani mi len na opakovaný email neodpovedá viac ako mesiac.

10.2.2016 20:52
tropicky svet

XXX.XXX.44.221

Ako sa predavaju zvierata cez zvez ?

10.2.2016 20:52

chovatel 30 napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jsem v klubu již nějaký rok, tak mě to udivilo, jinak si nejsem vědom, že bychom si potykali...

No aby jste se Pane nepotento.Proč tam asi byly ty uvozovky, že? Někdo prostě nechápe nadsázku či humour.

10.2.2016 21:07
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

tropicky svet napsal(a):
Ako sa predavaju zvierata cez zvez ?

Cez Zvaz sa nič nepredáva. Narodny zväz má poslať peniaze svojim chovateľom za predané zvierata na EV vo Francúzsku. Ani po 3 mesiacoch nikto žiadne nedostal.

10.2.2016 21:25
henste

XXX.XXX.234.90

Na stránke Szch sú info o peniazoch z Ev Metz, no veľmi Vás nepotešia.Francúzi celú mega akciu nezvládli vo viacerých smeroch.Dúfajme že kompetentný sa do budúcnosti poučia komu zveria organizovanie tejto akcie.

10.2.2016 21:37
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Ešte pred pár dňami bola webstranka nefunkčná. Teraz je tam toto:
Oznam k výstave EE Metz Francúzsko 2015
Vážení priatelia,

mnohí z vás sa na nás obracajú s otázkou ohľadne zaslania peňazí za odpredané zvieratá, ako aj zaslania ocenení z účasti na európskej výstave v Metzi vo Francúzsku v novembri 2015.

Na uvedené otázky vám môžeme odpovedať len to, že problém nenastal zo strany Sekretariátu SZCH, ale nakoľko do dnešného dňa nám boli zaslané iba podklady z odpredaných králikov, podklady z odpredaných holubov a z hydiny nemáme. Finančné krytie za odpredané zvieratá a získané ocenenia sme ešte neobdržali a nie je v našich silách obratom vyriešiť tento problém, nakoľko sa s organizátormi výstavy ťažko komunikuje.

Môžeme vás uistiť, že robíme všetko, čo je v našich možnostiach, aby sme vyhoveli vašim požiadavkám a zaručujeme sa vám, že po obdržaní všetkých podkladov vám okamžite zašleme peniaze na vami uvedené adresy alebo bankové účty.

Jozef Špaňúr, tajomník SZCH.

11.2.2016 07:58
jo012810

XXX.XXX.32.78

K tomu není co dodat...

11.2.2016 18:14
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Ako je potom možné, že nemeckí chovatelia už peniaze dostali koncom januára?
Tu sú ich prispevky z Facebooku:

Achim Rapior Hoi Gut gemacht! geld ist da Danke Nun mussen nur noch die Urkunden Kommen (wink)
Hoi výborne! Je tam peňazí ďakujem už iba dokumenty prichádzajú (wink)
Preložené automaticky

25 január,22:13
Reuf Suntic
Reuf Suntic Hallo, Mein geld von verkaufene Tier in Metz Habe ich Schon bekommen, vielen Dank
Ahoj, moje peniaze od predavačoch fene zviera v metz už som dostal, ďakujem veľmi pekne.
Preložené automaticky.

12.2.2016 01:11
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.67

peter z bratislavy napsal(a):
Ako je potom možné, že nemeckí chovatelia už peniaze dostali koncom januára?
Tu sú ich prispevky z Facebooku:

Achim Rapior Hoi Gut gemacht! geld ist da Danke Nun mussen nur noch die Urkunden Kommen (wink)
Hoi výborne! Je tam peňazí ďakujem už iba dokumenty prichádzajú (wink)
Preložené automaticky

25 január,22:13
Reuf Suntic
Reuf Suntic Hallo, Mein geld von verkaufene Tier in Metz Habe ich Schon bekommen, vielen Dank
Ahoj, moje peniaze od predavačoch fene zviera v metz už som dostal, ďakujem veľmi pekne.
Preložené automaticky.

Úplně normálně... vždyt když sem byl v Métách, Německý svaz byl první ze zahraničních, který obdržel pro své vystavovatele katalogy. Pak se poslaly katalogy na podkladnu pro návštěvníky a teprve poté pro nás, vystavovatele ze "zbytku" Evropy.

12.2.2016 01:23
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.67

honzapm napsal(a):

To je trochu složitější a z tohoto pohledu je škoda, že na naši diskuzi vidíte i vy, pokud nejste členem. Na jakékoliv výstavě je účast dobrovolná, vše řeší chovatel osobně přímo s pořadatelem. Holt EV je specifická... nechápu proč, když němci na své národní podobné počty zvládají taky napřímo, ale prostě tato akce se řeší přes zástupce svazu a peníze si oproti malým (rozuměj ČR včetně celostátní) výstavám nevyberete s vlastními zvířaty na odchodu domů, ale mají dojít na účet. Což zní rozumně, vezmemli v potaz tisíce vystavovatelů plus návštěvníky motající se při ukončení výstavy stále na místě a snažící se na "last minute" něco sehat. Hapruje to ale na tom, že s takovým rozsahem mají zkušenost právě pouze Němci a i tam byly v Lipsku jisté masařky.

12.2.2016 19:06
kchchp

XXX.XXX.65.19

No potom jak dopadlo Lipsko se člověk nemůže divit ničemu. A jsem velmi zvedav, jak se s Evropskou poperou Danove. Výstaviště mají určitě lepší než francouzi.

13.2.2016 09:02
jo012810

XXX.XXX.32.78

Veká výstava=velké organizační problémy. Dnes se ani u nás nedají NV dělat bez zaměstnanců výstaviště. Takováto je realita. Někdo může oponovat a dokonce dokázat opak, když by se mu podařil sestavit tým dobrovolníků z řad chovatelů. Proto EV jsou svým rozsahem náročné akce, ale určitě by neměl tak dlouho trvat převod financí k prodávajícím. Francouzká mentalita je spíše pohodová, kdežto Němci si potrpí na pořádek...K tomu pak přistupují další činiitelé z národních svazů...Když se toto vše sečte, pak je skutečnost, jaká je. Každý chovatel si musí být vědom, když svá zvířata "půjčuje" na výstavu (a to jakkoliv velkou), že podstupuje různá rizika.

24.2.2016 13:59
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.245

Tak včera jsem na emailu našel zprávu ze svazu, že už mají peníze z Francie a jak je chci. Takže snad bude vše brzy v vyřešené a budeme se moc těšit do Dánska.

24.2.2016 18:10
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Že by to bolo tým, že ste bližšie k Metzr a Francúzsku? Na webstranke slovenského zväzu stále visí rovnaký oznam, že peniaze sú v nedohľadne:
http://szch.sk/oznam-k-vystave-ee-metz-francuzsko-2015/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík