Skouším lihnout japon. křepelky ale nerostou mi tak dobře na internetu pišou že v 21 dnech mají mít 75 g ale moje mají 25g topim jim na 29 stupnů když jim uberu teploty tak po sobě skačou a je každe rano nějaký uhyn mam je na řezinách a krmim je N1 jina směs se u nás nedá zehnat děkuji!
N1 je směs pro nosnice, to bude asi ten problém... Křepelkám jsme vždy dávala směs K1 a bílkovinu doplňovala rozmočenou vojtěškou, sladovým květem nebo vaječnou míchanicí... Později jsem přestala směsi krmit úplně a dávala jsem pšenici (šrotovanou) a k tomu vitamíny do vody, bílkoviny ve formě opět vojtěšky, vaječné míchanici, syrovátky co zbyla po zpracování mléka nebo i kysané mléko, jogurt atd...
Doporučuji pročíst http://www.krepelkajaponska.cz/odchov-krepelek/.
Křepelky od vylíhnutí krmím BR1 nebo směs na výkrm křepelek u firmy Kvídera. Pokud si to tam objednáte, do týdne dovezou. Podle mě 29 stupňů ve 21 dnech je už hodně. Já to řeším 60tiw žárovkou první 3-4 dny, pak jim dávám 40ti w a postupně odkrývám odchovnu (dám síto proti vylétání) Koukám, jak se křepelky chovají. Když jsou namačkané pod zdrojem, je jim zima, když se válejí po celé odchovně, je jim dobře a postupně je zvykám na menší teplo.