Topná fólie pro plazy do ptačího inkubátoru pro křepelky japonské

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2016 20:54
honziklepic

XXX.XXX.209.166

Dobrý den, stavím si svůj vlastní inkubátor pro křepelky japonské a chtěl bych se Vás zeptat zda mohu použít tuto topnou fólii určenou pro plazy jako vytápění:

http://www.tepelnezarice.cz/topna-folie-ultratherm-viv-mat-27-4-x-41cm-22w-230v

Pokud ne, tak mi prosím doporučte nějaké laciné a spolehlivé vytápění do tohoto inkubátoru...
Za všechny reakce budu moc rád... Předem děkuji, Jan Lepič :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2016 23:19

Mám presne tento rozmer pod akvariom 82x30 vysokom 45 cm, čiže ju mám na polovici plochy. Akvárium je hrubé 6 mm a mám ho vo vytápanej miestnosti. Fóliu som mala aj v akvariu 4 milimetrovom, tam som však mala tú čiernu podložku na nožkách, lebo dno bolo príliš horúce, s podložkou to bolo tak akurát. Žiadne doplňujúce vyhrievanie žiarovkou nie je potrebné. Prisvecujem len večer kvôli osvetleniu 25 watovou žiarovkou. Oceňujem hlavne to, že papier, ktorým podstielam je stále suchý, takže kurčatá majú pazúriky čisté.

14.3.2016 03:03
asitakhle

XXX.XXX.18.191

Asi za 2-3 týdny budu mít k dispozici folii o rozměrech 28x53 cm na 28W s REGULACÍ teploty viz. foto. Cena bude 320 + poštovné.K tomu dáte LED žárovku 3W a máte odchovnu jak fík.
Nehrozí žádné riziko požáru. viz. foto
info: lomaza@atlas.cz.

14.3.2016 10:32

Väčší komfort za rovnaké peniaze

15.3.2016 23:32
asitakhle

XXX.XXX.255.6

honziklepic napsal(a):
Dobrý den, stavím si svůj vlastní inkubátor pro křepelky japonské a chtěl bych se Vás zeptat zda mohu použít tuto topnou fólii určenou pro plazy jako vytápění:

http://www.tepelnezarice.cz/topna-folie-ultratherm-viv-mat-27-4-x-41cm-22w-230v

Pokud ne, tak mi prosím doporučte nějaké laciné a spolehlivé vytápění do tohoto inkubátoru...
Za všechny reakce budu moc rád... Předem děkuji, Jan Lepič :).

Jinak abych odpověděl přímo na váš dotaz, tak nejlevnější vytápění je klasická žárovka napojená na termostat.
Termostat mohu dodat, nabízím je v inzerci za 600Kč. Pokud chcete napište mě na: lomaza@atlas.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík