Pozor na posílání násadových vajec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2016 13:53

Dobry den chci se s vami podelit o zkusenost ohledne posilani NASADOVYCH VAJEC tomuto panovi ktery se jmenuje LADISLAV GUJDA
Pan rad objednava nasadova vejce a pozor neumi asi pocitat ani cist.
Objednal si u mne nasadova vejce HAMBURCANKY celkem 20 kusu cena za kus byla 16, -kc.
Nez jsem vejce odesilala predem jeden den jsem pana KONTAKTOVALA stim zda mu mohu vejce odeslat-NAPSAL ze ano.Tak jsem mu rekla ze je odnesu na postu a poslu.
Sama posta ho kontaktovala ze mu vezou balik a napsala CELKOVOU CENU sekterou ma pocitat ta je konecna.
Pan si asi neuvedomuje ze posta neni LEVNA ZALEZITOST a ze ji musim platit pri odesilani ja a tim padem JSEM PRISLA -za prve O POSTOVNE a za druhe O VEJCE ktere se mi vratili dnes 29.3 takze diky panovi a jeho PRISTUPU lezeli 6 DNI NEKDE nez je POSTA VRATILA SPET.
Stoji me to cas nez vejce kvalitne zabalim a to si taky asi pan neuvedomuje ze mu nikdo balne NEPOCITA..a muzu rict ze VEJCE prisla NETKNUTA a skoda ze je plna LIHEN dala bych je tam abych skusila jak je to z lihnivosti kdyz vejce lezi diky nekomu NEKDE..
A za dalsi ihned po pevzeti VAJEC OD POSTY jsem zacala volat pana a nezvedal ani po tretim volani telefon jelikoz vedel kdo mu vola.
Tak jsem si pujcila po 10 minutach koleginin telefon a vytocila pana ten to zved a tvrdil ze VEJCE PRISLI POZDE -pri cemz jsem je odeslala 23.3 balikem do druheho dne bez ulozeni krehce-a spetne razitko je viz foto 24.3-VEJCE tam byly do 24.hodin
Za dalsi rek ze jsem inzerovala Vejce kus za 10, -kc coz je uplny NESMYSL moje inzeraty nemazu MUZE si je kazdy dohledat.
Postovne do druheho kdne stoji kolem 230, -kc zalezi kam balik jde a na vaze to by si mel kazdy UVEDOMIT nez si neco takoveho ZAMLUVI a OBJEDNA a kort kdyz jde o NASADOVA VEJCE.(Tady jde legrace stranou a kort kdyz je vice ZAJEMCU a ty bohuzel musi CEKAT..
Pisu to sem at si date VELKY POZOR a hlavne at nenaletite jako ja..
Pan si zrejmne neuvedomil ze budou VELIKONOCE a penize potrebuje na neco jineho..a za druhe ze je vysoky datum do vyplaty..
TY JEHO VYMLUVI MU FAKT NEZERU..!
Upozornila jsem ho ze jeho chovani uverejnim jako ostrasujici priklad..provsechny...kdo prodavaj a posilaj NASADOVA VEJCE..

29.3.2016 14:03

Vejce jsou po rozbaleni NETKNUTA tak baleni je v pohode.

29.3.2016 14:25
jana-jana

XXX.XXX.42.160

Já jsem dopadla úplně stejně s jednou paní, která mě napsala sms, že cena za vejce je příšerná a nechala balík poslat zpět, prý to nevěděla, kolik za ně chci, prodávala jsem žerzejské obry 40Kč/ks, všude v inzerátech cenu uvádím a mě nedošlo, že si vejce objedná, aniž by znala cenu.Takže jsem dopadla úplně stejně jako vy, jen s tou chybou, že jsem ji při posledním emailu nenapsala celkovou cenu za balík, pro mě ponaučení a ted už to píšu.Chování některých lidí je zvláštní Jana.

29.3.2016 19:50
peter z bratislavy

XXX.XXX.105.144

Posielam vajcia len po predplatbe vratane poštovného a balného, keďže sa stále nájdu podobne neseriozni záujemci.

29.3.2016 20:00
giorgino123

XXX.XXX.91.12

Já mám podobnou zkušenost z lonska..paní si obědnala cca 100 vajec, je pravda, že vše zaplatila bez problému, ale za cca šest, sedm týdnu mně kontaktovala telefonicky, že teda dolíhnula, ale prý to byla katastrofa..Takže vejce si doma nechala 4 týdny a až poté je dala do líhně..smajlík

29.3.2016 20:07
jana-jana

XXX.XXX.42.160

giorgino123 napsal(a):
Já mám podobnou zkušenost z lonska..paní si obědnala cca 100 vajec, je pravda, že vše zaplatila bez problému, ale za cca šest, sedm týdnu mně kontaktovala telefonicky, že teda dolíhnula, ale prý to byla katastrofa..Takže vejce si doma nechala 4 týdny a až poté je dala do líhně..smajlík

To je taky "super" jednání

29.3.2016 20:35
parga

XXX.XXX.74.131

giorgino123 napsal(a):

Tož to je trouba s prominutím, vždyt po 10 dnech skladování klesá líhnivost, což ona dotyčná nevěděla

23.4.2016 14:22
frimico

XXX.XXX.250.138

Já jsem to měl přesně obráceně. Měl jsem velký zájem o Hamburčanky černě tečkované, a tak si je obědnal.Přišli hezky zabalené, cena 16 kč za kus, s čímž jsem počítal, a tak měl radost že jsem pořídil to co jsem chtěl. Ale jen do té doby než jsem vejce po osmi dnech v líhni prosvítíl a zjistil že jsou všechny hluchý. Prodejce měl zřejmě moc línýho kohouta, nebo spíš žádného.Takže mě tato zkušenost stála cca 500kčA pak někomu věřte.

23.4.2016 19:25
kastef

XXX.XXX.138.131

A to ste je měl od zadavatelů tohoto vlákna?

23.4.2016 21:37
frimico

XXX.XXX.250.138

Ne, myslím že z bazoše.

24.4.2016 07:03
kastef

XXX.XXX.138.131

No myslím, že hamburčanky černě tečkované za 16kč kus /Sokolov/ inzeroval na Bazoši jen tento zadavatel.
Zkusil ste je kontaktovat?Myslím, že jim na tom záleží určitě byste se nějak domluvili pokud byl problém.Slušný chovatel má zájem se domluvit.
Jednou se mi taky stalo že sem kupovala dva druhy vajec Leghorn a Vlaška a jedny byly dost malé a také velká část neoplodněna a bez problémů mi prodejce vajec udělal na dalším odběru slevu, nebot sem s ním byla vždy spkojená.

24.4.2016 11:41
frimico

XXX.XXX.250.138

Ano, psal jsem paní SMSku, a doufal v nějakou domluvu.Ani neodpověděla.Asi věděla proč. Proto jsem psal že asi žádného kohouta nemá.Nezdá se mi, že by z 20 vajec nevyšlo ani jedno.

24.4.2016 19:18
padu

XXX.XXX.212.101

Dobrý den
Nebudu se vyjadřovat k zasílání vajec ale k větě že z 20 vajec se nepodařilo ani jedno.
Takže važení kolego já kdysi choval hamburčanky stříbrné černé tečkované a jeden chovatel mě navštívil že si sehnal kohouta a že by je chtěl a tak sem mu na jaře dal 30 vajec a měl jsem radost že se toto krasné plemeno rozšíří ovšem k jakemu memu udivu došlo když ze 30 vajec bylo jedno kuře
No nic kohout šel posleze na pekáč a při kuchání se vše ukazalo že měl jen jedno varle...

24.4.2016 19:22
padu

XXX.XXX.212.101

Toto byl ten kohout s jedním...a to byl aktivní že skákal po všech deseti holkách několikrát denně...jo a ten chybějící ostruh o ten přišel když bojoval blboun přes plot s faverolákem.

24.4.2016 19:40
honzapm

XXX.XXX.182.25

frimico napsal(a):
Ano, psal jsem paní SMSku, a doufal v nějakou domluvu.Ani neodpověděla.Asi věděla proč. Proto jsem psal že asi žádného kohouta nemá.Nezdá se mi, že by z 20 vajec nevyšlo ani jedno.

Ona paní Šimková naprosto VŠUDE uvádí, že na SMS nereaguje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík