Andulka Šafářová

XXX.XXX.182.12
Dobrý den!
Chci se optat, co značí nazelenalý průjem u slepice. Včera byla taková skleslá, tak jsem jí oddělila od zbytku. Zadek špinavý měla, ale ne zas až tak, spíš bílý. Dnes už má regulérní průjem, spíš do zelena.
Jiné obtíže nemá, peří má krásně lesklé, oči, nos v pořádku.
Díky za příp. rady.
Dobrý den, mám z ničeho nic problém s prujmem u slepic. Barvu má různou od žluté hořčice až po tmavou zelenou a hodně vodové někdy i takové to červené krvavé v tom. Nicméně slepice jsou řekl bych fyzicky naprosto ok. Za další jsem zkoušel esb3 bez výsledků. Proto se ptám co dál?
Rozbor je poměrně drahý, a údajně když je větší problém musí se hlásit a tak dále chápu problém ale nějak se mi úplně samozřejmě takové další problémy řešit nechce mám dost jiných. Děkuji za rady, pokud vůbec nějaké jiné jsou. Sekera v případě poslední možnosti.
Mám je sice zavřené ale vedle ostatních slepic, a sem tam už některá taky hodí podobný výtvor. Slepice jsou společně s běžci ti mají tmavé zelené a hodně s vodou také.
skodovak
napsal(a):
Dobrý den, mám z ničeho nic problém s prujmem u slepic. Barvu má různou od žluté hořčice až po tmavou zelenou a hodně vodové někdy i takové to červené krvavé v tom. Nicméně slepice jsou řekl bych fyzicky naprosto ok. Za další jsem zkoušel esb3 bez výsledků. Proto se ptám co dál?
Rozbor je poměrně drahý, a údajně když je větší problém musí se hlásit a tak dále chápu problém ale nějak se mi úplně samozřejmě takové další problémy řešit nechce mám dost jiných. Děkuji za rady, pokud vůbec nějaké jiné jsou. Sekera v případě poslední možnosti.
Mám je sice zavřené ale vedle ostatních slepic, a sem tam už některá taky hodí podobný výtvor. Slepice jsou společně s běžci ti mají tmavé zelené a hodně s vodou také.
Dobry vecer. Mal som rovnaky problem minuly rok u asi 12 tyzdnovych kurciat. Trus siel na rozbor a kym prisli vysledky nasadili sme s veterinarkou sutricol. Moj tip bol salmonela. Vet tipovala kokcidiozu. Rozbor ukazal kapilarie. Nakazili sa pravdepodobne od dazdoviek v komposte. Rozbor stal cez 30€, nakolko sa robil komplet bakteriologicky aj parazitarny + som pred prvou vystavou rozbor zopakoval. Uz iba na parazity - negativ. Ak chovate cistokrvne plemeno musite Vy vediet, ci Vas plemenny material za to stoji alebo nie. Ak mate hybridky tak za cenu rozboru si kupite, u nas, tak 6 kuriciek pred znaskou. Drzim palce.