Dobrý deň,
máme jedno kuriatko, ktoré sa vyliahlo úplne v poriadku a na 4. deň sme si všimli, že sa tak trošku inak kýve, keď stojí a potom otváralo naprázdno zobáčik. Neskôr, keď sme ho pozorovali, tak som mala pocit, že ťažko dýcha, keď stále tým zobáčikom robilo a v podstate stále, či stojí, či leží a vyčerpáva ho to. Neviem, či vôbec pije, dávali sme mu z prsta všera po kvapkách a tak pilo. Chodiť chodí normálne. Cez deň sme v robote, tak vždy len dúfam, že bude všetko ok, keď sa vrátime. Niekedy ako keby škriekalo namiesto pípania.
Prosím viete mi niekto povedať, čo s ním je a ako mu pomôcť?
Ďakujem veľmi pekne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To máte jen to jedno, nebo víc a jen jedno je nemocné?
kde je máte? popište podrobně tu odchovnu.
Máme 4 kuriatka spolu, ale iba to jedno je choré. Oddelili sme ho ešte spolu s najslabším kuriatkom, ktoré sa vyliahlo posledné, ale dnes sme ho už nechali úplne samé. Kuriatka máme od spodu plastovej krabice chránené hrubou látkou, novinami a nakoniec servítkami. Zohrievame ich lampou. Teplo majú, tak to by nemal byť problém.
veronuliatenko

XXX.XXX.142.69
sylvinkam
napsal(a):
Dobrý deň,
máme jedno kuriatko, ktoré sa vyliahlo úplne v poriadku a na 4. deň sme si všimli, že sa tak trošku inak kýve, keď stojí a potom otváralo naprázdno zobáčik. Neskôr, keď sme ho pozorovali, tak som mala pocit, že ťažko dýcha, keď stále tým zobáčikom robilo a v podstate stále, či stojí, či leží a vyčerpáva ho to. Neviem, či vôbec pije, dávali sme mu z prsta všera po kvapkách a tak pilo. Chodiť chodí normálne. Cez deň sme v robote, tak vždy len dúfam, že bude všetko ok, keď sa vrátime. Niekedy ako keby škriekalo namiesto pípania.
Prosím viete mi niekto povedať, čo s ním je a ako mu pomôcť?
Ďakujem veľmi pekne.
Ako to potom dopadlo s tym kuriatkom? Ja mam teraz to iste.