L.A.S.

XXX.XXX.202.0
Týden už je dlouho, zkontrolujte nožku - pokud nenajdete žádné zranění ani otok a nožka nehřeje, doporučuji doplnit vitamíny a odčervit. V opačném případě vyhledejte veterináře.
Zdravím,
tak si včera odpoledne naše kachna poranila nohu. Sice si na ní stoupne, ale hned padá. Nevím jestli někde zakopla nebo jestli jí nezranil kačer. (nedá si pokoj a pořád na ní skáče), nejen ve vodě, ale i na trávníku. Bohužel se to ani přes noc nezlepšilo. Nohu nemá nateklou, normálně jsem s ní hýbala, řekla bych, že to bude ve stehenním kloubu. Tak uvidím dneska až dorazím z práce a když tak s ní dojedu. Nerada bych o ní přišla. Má naneseno asi 20 vajec, čekám kdy zasedne a teď tohle!
Snad nebudu muset shánět náhradu - je hrášková.
Držte mi palečky.
P.čapice-to ji nejspíš ublížil kačer a bolí ji kloub, mým kačenkám se to také stává, kačeři jsou jak z divokých vajec! mě už jedna kačka indiánka sedí, měla asi 15 vajec, ale i když je velká dost, neobsedla je všechna, některé z pod ní vykukovala, tak jsem jich 5 dala do líhně..jestli vám mohu poradit, kupte kačerovi ještě jednu kačenku, jedna je na kačera málo a když vám sedne na vejce bude ji vyhánět, aby byla s ním! žádné otcovské pudy! a držím palce!
beruska1
napsal(a):
Daji se treba chovat jen 4 kaceri? Zkouseli jste to?
Dají. Někde jsem četla, že jsou v pohodě. Osobní zkušenost nemám.
Náš kačer se kamarádí se vším co nám běhá po zahradě. (kočky, psi, slepice i kohout)
Já si ale myslím, že lepší je kačer a 2 kachny. Máte od nich aspoň dobrý vajíčka. Sice je pravda, že jsou víc ukřičený. Naše Rozára za to umí tedy vzít pořádně.
Čápice.