Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2016 20:39
ferokrizan

XXX.XXX.13.212

Zamichali se asi vejce.co je to za druh.jsou malinký maj 2 a půl měsice.

28.4.2016 21:06
Arisko

XXX.XXX.135.23

Pripada mi to ako vlaška.

29.4.2016 09:41
ferokrizan

XXX.XXX.13.212

Vlaška to určitě není.Jedině nějaká zdrobnělá?

29.4.2016 15:24
Maartina

XXX.XXX.128.106

Dobrý den, chtěla jsem požádat někoho znalejšího než jsem já, co je to za slepice zdrobnělé...? Díky za info M.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2016 16:05

Maartina napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem požádat někoho znalejšího než jsem já, co je to za slepice zdrobnělé...? Díky za info M.

Viděl bych to na "dvorková směs", opeřené nohy, na první fotce v pozadí kohout hedvábník...těžko říci, pokud víte původ vajec, dá se to alespoň dohadnout, když víte, co běhá kde na dvoře.

29.4.2016 19:22
Maartina

XXX.XXX.128.106

Dobrý večer, díky za tip. Majitel tvrdi, že to měli byt kočinky.Ale to jsem hledala a asi novy druh
smajlík. Jak říkáte dvorkovy, hedvabnička s... Něčim malým. Tak to by snad mohli kvokat. Chtěli je na kvočny. Koupili je jako kuřátka.
Na to, že jsou dvorkový, jsou ale pěkní. Myslela jsem, že to bude jine plemeno. Že spletli vajca. Zatim díky Martina.

29.4.2016 19:46

Maartina napsal(a):
Dobrý večer, díky za tip. Majitel tvrdi, že to měli byt kočinky.Ale to jsem hledala a asi novy druh
smajlík. Jak říkáte dvorkovy, hedvabnička s... Něčim malým. Tak to by snad mohli kvokat. Chtěli je na kvočny. Koupili je jako kuřátka.
Na to, že jsou dvorkový, jsou ale pěkní. Myslela jsem, že to bude jine plemeno. Že spletli vajca. Zatim díky Martina.

Tak alespoň víte, co mají mezi předky Obvykle tyhle mixy kvokají dobře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík