lavis

XXX.XXX.52.178
Dobrý den, nedavno jsme si pořídili kachny ted nám jedna snesla vejce.Kachnu jsme oddělili od ostatních, ale nejak se knim dostala.Když jsem na vejce šáhla byli studené tak že na nich pravděpodobně nekolik hodin neseděla.Nikdy jsem kachny nechovala a proto se chci zeptat je možné že z nich ještě něco vysedí pokud znovu na ně sedne?
lavis
napsal(a):
Dobrý den, nedavno jsme si pořídili kachny ted nám jedna snesla vejce.Kachnu jsme oddělili od ostatních, ale nejak se knim dostala.Když jsem na vejce šáhla byli studené tak že na nich pravděpodobně nekolik hodin neseděla.Nikdy jsem kachny nechovala a proto se chci zeptat je možné že z nich ještě něco vysedí pokud znovu na ně sedne?
Já vejce kachně nikdy nepřemisťuji, kachnu neodděluji...prostě jí nechám sedět kde zasedla...Nepíšete zda už seděla...je normální, že Vám bude snášet a zasedne na vejce teprve až ona uzná za vhodné...takto to mám já s pižmovkama ale ty vysedí snad všechno.Né každý druh vám zasedne, dnes je to tak zdegenerovaný, že pomalu na vše je třeba líheň...
lavis

XXX.XXX.52.178
Děkuji, kachnu jsme nechali nakonec s ostatními znovu zasedla a vejce jsou plný. Tak že nakonec vejce vysedí.Jen jsme jí chtěli oddělit kvůli kačerum aby jí neschazovali z vajec a nechali jí sedět.