Přes den jsem přišla o všechny kuřata. Měla jsem je u kamaráda a něco je odneslo. Rýnské, Pavlovky a Maransky. Už byly tříměsíční. Je možné, že to byla kuna. Bylo jich přes padesát a během dne zbylo šest kusů. Chce se mi plakát. Má cenu ještě shánět letos vejce a líhnout nebo je to pozdě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

To vidím spíš na dvounohou škodnou.Asi černá zvěř.
Zdravím.taky se mi to zdá na kunu moc, ne že by to nebyla schopná povraždit, ale nechala by většinu mrtvolek na místě.taky se přikláním ke škodné dvounohé.bud závist, nebo kšeft.ale spíše ten kšeft, a kamarádovy kačky na pekáč, když už tam byli.zkuste objet burzy, třeba je tam najdete, a možná přizvat i policii.
karji
napsal(a):
Liška leze přes plot? I když vedle plotu je strom. Tak leda, že by po něm přešplhala.
Liška leze přes plot. Nezastaví ji ani 2m vysoký plot a ostnatý drát nahoře. Horší je pro ni plaňkový plot, ale ten podhrabe. Pletivo je ideální pro šplhání. Podíváteli se na starší vlákna najdete tam i videa jek liška leze přes plot. V sočasné době má liška štěňata, která začínají požírat maso a tak je spotřeba veliká. To si troufne na lup i vedne a pokud ji někdo nebo něco nevyruší odnese vše naco příde.