Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2016 08:12
Olánek

XXX.XXX.54.194

Přátelé mám pižmovky s různě starými mláďaty a nevím, v jakém čase připustit pižmáka.Vděčen budu i za radu, kdy je použít pro kuchyňské účely kvůli škubání, jsou tak úchvatné, že nelze napsat zabít, a ještě jeden dotaz, kdy kuřátka mohou místo šrotu celá zrna, to víte začátečník.

26.5.2016 21:16
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

K pižmovkám sa nevyjadrím, ale kurčatám môžete dávať pšenicu po 4.týždni, ale naklíčenú.

27.5.2016 10:32
L.Lucinka

XXX.XXX.192.5

Dobrý den, mám kačera s kachnama i kachňatama po celou dobu.hlídá si i kačeny, co sedí.kachňata mi po třetím týdnu vyzobávají i celá zrna.dávám jim tři týdny štotík, pak šrot s kopřivama a další týden šrot, kopřivy a pšenici, ječmen.namíchané.oni si vždy sami vyberou. jsou ted spíše jak kobylky.nasypu jim a než se otočím, můžu sypat znovu :)
a nejlepší na škubání jsou když nemají, pesky, když si je hladíte po bříše, pesky, vás škrábou.jsou to ty tvrdý obaly u peří.pokud byte je škubal s nimy, vytrhnete jedno brko a alší Vám vyleze.

29.5.2016 09:46
majenko3

XXX.XXX.63.212

Ja mám káčera s kačicami stále a žiadny problém. Liahnu sa mi celoročne. Kurence zožerú celé zrno pšenice po mesiaci, ale miešam im ho so šrotom. Najprv zožerú ten a až potom celé zrno.

29.5.2016 22:09
Olánek

XXX.XXX.92.68

Děkuji za odpovědí, já nevlastním Čapí hnízdo a tak kvůli pohodlí pižmátek na větším prostoru v kachníku jsem pižmáka dočasně izoloval.Překvapivé je rozdílné chování pižmovek, ta co má nejstarší potomky je vzorná mamina nepřetržítě o ně pečujíc, ta s prckama je koketa soustavně toužící po stycích s pižmákem, další je zamilovaná, šťastna v jeho přítomnosti a poslední se mě jeví moc emancipovaná, oplodni mne a neotravuj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík