Dobrý den, pan Šebek mne bezdůvodně očerňuje. Už dva měsíce mi slibuje možnost odběru z jeho chovu. Chtěl jsem kuřata nebo násadovky. Když jsem ho žádal o možnost odběru rovnou kuřat tak měl nejdřív plnou líheň tak jsem od něho chtěl aspoň násadovky pak že bude líhnout příští měsíc ale už mi neodepsal na moji otázku jestli s ním teda můžu počítat. Po měsíci jsem ho znovu žádal jestli bude možnost odběru oněch slíbených kuřat ale pro změnu zase slepičky nenesli že líheň nemá čím naplnit že se uvidí za týden. V průběhu týdne jsem ho znovu žádal jestli teda kuřátka budou ale bez odpovědi. Tak jsem mu znovu napsal že aspoň násadovky jestli mi tedy neprodá nebo aspoň vyřazené slepičky z chovu. Zase žádná odpověď. Tak jsem počkal a zkusil mu napsat ještě jednou naposledy jak to teda bude s těmi slíbenými kuřátky ale odpověď že už má líheň plnou pro někoho jiného jsem skutečně nečekal. Takže taková je skutečnost. Dále nevím proč píše že jsem to chtěl zadarmo když cenu násadovek 20KČ kus jsem respektoval a o ceně kuřat ani vynesených slepiček jsme nejednali protože ignoroval moje emaily a co se týče dopravy tak jsem psal že bych si přijel já osobně k němu až domů. Asi je potřeba ty lži co o mne šíří ještě trochu přikořenit, protože ve skutečnosti si nemá na co stěžovat, když mě už dva měsíce natahuje a pak přislíbí kuřata někomu jinému. Jsem zvědavý kolik nás podobných pan Šebek takhle oblbuje.
S pozdravem
Zatloukal.