Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2016 11:31
Klárka S.

XXX.XXX.117.21

Zdravím, z líhně se mi vylíhli tři kachňátka pižmovek a chci se zeptat jestli by to přijala kvočna od plemene hedvábníčky, která má pod sebou čtyři kuřátka? Není na kachňátka dost mála? Měla bych je ráda v jedný bedně s kuřátkami ale dělají neplechu mezi kuřátky jak jsou rychli tak se bojím i o kuřátka který jsem jen líhla jedný paní.. Děkuji za radu..

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2016 11:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kachňata a kuřata dohromady určitě ne, neboť kachňata jsou tak trochu čuňata a vlhko, které způsobí kolem napáječky, bude kuřatům vadit, kuřata nemají vlhko ráda. Pokud by je vůbec kvočna, byť jsou hedvábky jako kvočny nepřekonatelné, přijala, pokud už má svoje kuřata.

7.6.2016 11:47
peparazak

XXX.XXX.162.50

Muzete to skusit mit je pohromade ale kachnata jsou aktivnejsi a delaji docela bordel u napajecky coz se nelibi kuratkum.osobne bych je mel oddelene.

7.6.2016 11:55
Klárka S.

XXX.XXX.117.21

Děkuji, už je mám oddělený se staršími kuřaty, ale je to venku a na noc je dám asi zase domů, aby jim nebyla zima.. Kvočna se bála i kuřátka, který jsem jí přidala z líhně, protože sama vyseděla jen dvě a já měla dvě z líhně rousný kuřátka a zatím to vypadá na dobrou přijatelnost ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík