zuza12

XXX.XXX.137.102
Mam týden nově koupené slepičky (14ti týdenní) zatím jsou vždy v kurníku oddělené od zbytku slepic a od kohouta. Tak samo ve vyběhu - ten mají dost velky, tak to není az takovy problém. Kdy je již možné je přestat jak v kurníku, tak ve výběhu oddělovat, a nemůže jim kohout ublížit?
Já je asi dala k ostatním 14 dní stará. Ale žateží na kohoutovi a na ostatních slepicich. Já mam stěstí ze jsou hodní, je sice pravda že zacatku to je ostré, ale to podlemě je normalní když přide někdo noví. A kvočna si je ohlídá.
Helena Hudousková
napsal(a):
Já je asi dala k ostatním 14 dní stará. Ale žateží na kohoutovi a na ostatních slepicich. Já mam stěstí ze jsou hodní, je sice pravda že zacatku to je ostré, ale to podlemě je normalní když přide někdo noví. A kvočna si je ohlídá.
Je to z hlediska zdraví chovu nesmysl, dávat malá kuřátka mezi ostatní slepice. Jen si zaděláváte na problémy. Malá kuřata chytnou od starých slepic různé bacily a pak se ti množí dotazy typu, co se děje, umírají mi kuřata, mladé slepičky...
Mezi ostatní starší kusy se dávají mladé slepice až před snáškou. Do té doby vyžadují i jiné krmení... Ale to je váš boj.