Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2016 11:42
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Zravím všechny návštěvníky ifauny - poslední tři dny se mi v kurníku objevuje vejce bez skořápky, jedno jsem našel klasicky v hnízdě, a dvě ráno na hřadovém stole. Mám roční mám roční lenghorky(hybrit) + hybridy v začínající snášce, veškeré potřebné mají, vápník, vitamíny strava ok. Nemoc, nebo je to v začínající snášce normální? Děkuji

6.7.2016 12:59
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Pokud máte roční leghornky(hybridky)-může to být jedna z nich.
Ale není vyloučeno, že to nemůže být některá z těch začínajících.Ale u jedné leghornky jsem to měla taky.Koupila jsem ji jak vynešenou.Tak jsem jim začla dávat směs pro nosnice, kde jsou veškeré živiny, které potřebují.A upravilo se to.Samozřejmě dávám skořápky průběžně.Teď už směs jen občas.Vždy takovou týdenní kůru.Jinak jsou na pastvě+ pšenice, brambory, pečivo a zbytky.

6.7.2016 22:01
Ughuehue

XXX.XXX.66.189

To je normální, když začínají snášet, nebo můžou být různě deformované skořápky.
Spraví se to samo.

7.7.2016 13:10
začátek

XXX.XXX.4.22

Zdar, mě se to stávalo u přebornic co snášely moc rychle za sebou, ráno normální vajíčko a večer potřepek, ale srovnalo se to, já je, ale rozmazluju a mimo skořápek jim dopřeju drcené lastury a to jsou pak skořápky jako pancíř.

Přidejte reakci

Přidat smajlík