Co dělat - slepice se nepřetržitě oškubávají

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2016 09:20
Kajman120

XXX.XXX.218.105

Prosím o radu: naše slepice si neustále škubou peří. Zkoušeli jsme různé metody na odstranění tohoto zlozvyku, jako jsou různé postřiky, zkusili jsme dokonce slepicím uštípnout špičku zobáku, aby nemohli peří jiné slepice uchopit, ale nic nepomohlo. Neví tedy prosím někdo, jakým jiným způsobem slepice "odnaučit" tenhle zlozvyk?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2016 09:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kajman120 napsal(a):
Prosím o radu: naše slepice si neustále škubou peří. Zkoušeli jsme různé metody na odstranění tohoto zlozvyku, jako jsou různé postřiky, zkusili jsme dokonce slepicím uštípnout špičku zobáku, aby nemohli peří jiné slepice uchopit, ale nic nepomohlo. Neví tedy prosím někdo, jakým jiným způsobem slepice "odnaučit" tenhle zlozvyk?

Pokuste se je více zabavit, třeba rozházet zrní po zemi atd. a nebo zvětšit výběh, málokdy se to podaří odstranit. Míra.

8.8.2016 09:38
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím. určitě to jsou hybridky, že.zkuste ty brýle, ale mslím, že jak se jim pak sundají, začnou znova.pořidte si čistokrevnou drůbež a máte po starostech.jestli nepomůžou ty brýle, pak už jen sekerka.

8.8.2016 13:30
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Mě to dělala úplně první hempšírky, co jsem si kdysi pořídila. Problém byl v malém prostoru. Nejdřív jsem zkoušela spray (smrděl po dehtu) proti ozobávání. A nakonec dostaly víc místa a bylo po problému. Dělala to jen jedna, taková co se nejvíc separovala od ostatních.

lentak

8.8.2016 13:40
lentak

XXX.XXX.70.94

Na jednej strane je to zlozvyk ale na druhej strane je to nuda zvierat a nedostatocne krmenie. nepisete vobec na akom priestore ich mate a cim krmite predpokladam ze to bude strava chudobna na bielkoviny a priestor tiez nic mo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík