Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2016 17:13
sarasara

XXX.XXX.219.38

Dobrý den,
mám dotaz, může dostat kuřice očkovaná Livacoxem Kokcidiozu?
Dovezla jsem si od chovatelky Maransky 11ks, ty jsou naprosto v pohodě a 3 Aruaukany a ty jsou špatné, pokaděné zadky atd...smajlíkRadši jsem je přelečila Sulfacoxem, sice začaly žrát, ale jinak nic moc změna. Další léčbu už se mi dávat nechce.
Děkuji předem za rady. Romana.

lentak

16.8.2016 20:40
lentak

XXX.XXX.234.192

Ked sa Vam nechce tak to nerobte...a radsej ani nechovajte hydinu. moj nazor dnes su taky cestny ludia ze spoliehat sa na to ze su zaockovane sa nevyplaca...to ze ste im dala jeden krat sulfacox nic neriesi potrebuju aspon 2 trojdnove cykly aby sa z toho trochu dostali...ak im chcete pomoct od trapenia radsej ich zabite...

16.8.2016 21:09
sarasara

XXX.XXX.219.38

Samozřejmě, že jsem dala 2x třídenní cyklus!
To bych tady asi nezmiňovala, že jsem je léčila.
A pokud kupuji kuřice, tak nechápu, co bych asi měla dělat jiného,
než důvěřovat chovateli, že očkované jsou. Sama je bohužel v jejich
věku očkovat nemohu.
Promiňte, ale chtěla jsem radu a informaci od slušných zkušených lidí.
Ne nesmyslnou kritiku!

kuriatko

17.8.2016 06:25
kuriatko

XXX.XXX.80.223

Tiez sa zapojim do tejto temy...sama som ockovala kuriatka
vakcinou proti kokcidioze a nazdavala som sa ze bude od tej pliagy pokoj, ale nie je to tak...teraz liecim sulfakoksom a dufam, ze preziju...

lentak

17.8.2016 06:58
lentak

XXX.XXX.70.94

kuriatko napsal(a):
Tiez sa zapojim do tejto temy...sama som ockovala kuriatka
vakcinou proti kokcidioze a nazdavala som sa ze bude od tej pliagy pokoj, ale nie je to tak...teraz liecim sulfakoksom a dufam, ze preziju...

Mate potvrdene ze je to kokcidioza ked ste ockovali a vyskytla sa u Vas. priznaky podobne kokcidioze maju aj ine ochorenia...vsetci tu liecite bez toho aby ste si dali spravit 100Kc test a potom si poviete ze to nezabralo ale co vlastne?..

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.8.2016 06:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Každý průjem neznamená nutně kokcidiozu.Sám mám několik plemen a u Araukan jsem měl také problém s průjmy a pokálenými zadky.Nicméně jsem nechal na SVS udělat rozbor trusu a naprosto bez kokcidií i salmonely.Takže jsem upravil složení a vlhkost krmné dávky a bylo po problému.A také u Araukan je díky chybějícímu ocasu trochu odlišné vyprazdňování a proto mohou mít častěji potřísněnou kůži a peří pod kloakou.

lentak

17.8.2016 07:01
lentak

XXX.XXX.70.94

sarasara napsal(a):
Samozřejmě, že jsem dala 2x třídenní cyklus!
To bych tady asi nezmiňovala, že jsem je léčila.
A pokud kupuji kuřice, tak nechápu, co bych asi měla dělat jiného,
než důvěřovat chovateli, že očkované jsou. Sama je bohužel v jejich
věku očkovat nemohu.
Promiňte, ale chtěla jsem radu a informaci od slušných zkušených lidí.
Ne nesmyslnou kritiku!

No vobec nepisete aky cyklus ste im dala..ak sulfacox nezabral je to vobec kokcidioza?nad tym ste sa asi nezamyslala a hned im supla to najlacnejsie.. je tu kvantum prispevkov a ked uz mate pocit na nezmyselnu kritiku tak ja tvrdim ze Vas prispevok je nezmyselny ale ste na tolko lenivy ze si neviete dohladat starsie diskusie s podobnymi temamu kde by ste urcite nasli nezmyselnu kritiku tiez...

a este posledna vec...ak si myslite ze Vam s par riadkov niekto urci diagnozu tak ste na omyle ak nemate na veterinara tak zvierata radsej nechovajte

kuriatko

17.8.2016 07:04
kuriatko

XXX.XXX.80.223

Ano mam potvrdenu kokcidiozu len iny kmen ako je v ockovacej latke...

lentak

17.8.2016 07:09
lentak

XXX.XXX.70.94

kuriatko napsal(a):
Ano mam potvrdenu kokcidiozu len iny kmen ako je v ockovacej latke...

Tak toto je smola...ale na druhej strane aspon viete kde je pes zakopany a buduci rok naockuje vakcinou ktora ma viac kmenov. tiez som jeden rok tak prisiel o kurata aj napriek ockovaniu...drzim palce.

17.8.2016 08:03
sarasara

XXX.XXX.231.14

Moc děkuji za radu. Zkusím upravit stravu, jak říkáte.
Dnes už holky vypadají lépe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík