Prosba - cena zakrslé holanďanky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Záprdek

22.9.2016 14:18
Záprdek

XXX.XXX.185.102

Potřebuji zjistit za jakou cenu se prodávají zakrslé holadanky, černé bělotečkované a modré.Děkuji za slušná sdělení ceny.

gfadgjahsgjh

22.9.2016 14:32
gfadgjahsgjh

XXX.XXX.234.110

Na takto položenou otázku neexistuje relevantní odpověď.
Ceny si určuje prodávající a je na kupujícím zda je akceptuje.
Jejich výše pochopitelně ovlivňuje spousta faktorů. Takže sdělit cenu na základě plemene a barevného rázu by bylo pouze plácání...

22.9.2016 18:12
Arisko

XXX.XXX.38.173

Myslíte tieto?
Tak tie tu nezoženiete. A keby aj tak ich cena by bola vysoká.

Záprdek

23.9.2016 15:26
Záprdek

XXX.XXX.185.102

To nikdo neví za co se prodávají.Aspoň přibližně.

4.10.2016 21:43
rgreen

XXX.XXX.86.102

Modré prodávám hotové dle kvality 250 - 350 Kč/ks, nedorostlé méně. Malá vylíhlá kuřata černých jsem prodal od 45 - 65 kč/ks ( jsou pro mne odpad, šli převážně ven za eura ). Černé malé ale již opeřené nesexovatelné od 3 Euro/ks - též ven. Pro případného rýpala - že prodávám převážně ven, není o tom že bych našinci nechtěl prodat. Já to vezmu na burzu a je mi jedno kdo koupí. Ale když Čech většinou moc přemýšlí jestli má dát, a ošívá se, pak chodí po burze a čeká s plánem jestli neslevím až bude burza ke konci... Mezitím přijdou Němci nebo Rakušáci, zeptají se na cenu, vysází na prkno bez řečí žádaná eura a odnesou si to... Neprodejte jim to.. Já taky koupil teď více méně kvalitou typově totálně podřadnýho kohouta, kvůli barvě za 350, jel pro něj kus světa, a cenu jsem vysázel aniž bych hnul brvou přesto že jsem přišel o práci, a za současné finanční situace kdy doslova obrátíme každou korunu dvakrát by mě žena mohla za to nenávidět. Myslím si že nejsem tak drahej když prodám pěknýho hotovýho kohouta za cenu 3 - 4 krabiček cigaret...

5.10.2016 20:27
jako001

XXX.XXX.109.93

rgreen napsal(a):
Modré prodávám hotové dle kvality 250 - 350 Kč/ks, nedorostlé méně. Malá vylíhlá kuřata černých jsem prodal od 45 - 65 kč/ks ( jsou pro mne odpad, šli převážně ven za eura ). Černé malé ale již opeřené nesexovatelné od 3 Euro/ks - též ven. Pro případného rýpala - že prodávám převážně ven, není o tom že bych našinci nechtěl prodat. Já to vezmu na burzu a je mi jedno kdo koupí. Ale když Čech většinou moc přemýšlí jestli má dát, a ošívá se, pak chodí po burze a čeká s plánem jestli neslevím až bude burza ke konci... Mezitím přijdou Němci nebo Rakušáci, zeptají se na cenu, vysází na prkno bez řečí žádaná eura a odnesou si to... Neprodejte jim to.. Já taky koupil teď více méně kvalitou typově totálně podřadnýho kohouta, kvůli barvě za 350, jel pro něj kus světa, a cenu jsem vysázel aniž bych hnul brvou přesto že jsem přišel o práci, a za současné finanční situace kdy doslova obrátíme každou korunu dvakrát by mě žena mohla za to nenávidět. Myslím si že nejsem tak drahej když prodám pěknýho hotovýho kohouta za cenu 3 - 4 krabiček cigaret...

No musim povedat klobuk dole keby vsetci chovatelia postupovali priblizne takto, ja màm maransky z importovanych vajec povod samozrejme viem dolozit najar budem predàvat prebytocnych kohutov a budem pytat 20 az 25 eur za kus poviem to takto radsej ich zjem ako keby som mal nieco dàvat pod cenu cize respekt a ucta.

lentak

6.10.2016 06:55
lentak

XXX.XXX.70.94

Vydz je to o tom aku si clovek stanovi cenu. tiez som toho nazoru ako predat pod cenu radsej zozrat smajlík
je mile sledovat ako v nemecku alebo rakusku zaplatime dost vysoke ceny za chovne zvierata a u nas je luto nasincovi tak polovicnu cenu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík