Nevěděla jsem kam s tím. Možná bych to mohla hodit za hlavu, ale řadím se mezi lidi, co hrají fér. Včera jsem v trhu ve Strakonicích prodala mimo jiné i mladého kohoutka Lakenfelda. Dnes mi zvonil telefon. Kohoutka jsem prodala prý nemocného, pšíká. Pán - jméno neznám, byl hodně nepříjemný. Dokonce vyhrožoval, že zkušennost zveřejní na internetu. V podstatě mě nepustil ke slovu. Neměla jsem šanci říct půl slova na svoji obhajobu. Nikdy jsem neprodala nemocné zvíře. I on, jako ostatní, dostal ode mě vizitku. Copak bych mu ji dávala, kdybych měla v úmyslu ho nějak vyšplouchnout, Nabídla jsem vrácení peněz. Ale už se se mnou ten starý frajer nehodlal bavit.
lentak

XXX.XXX.224.75
Kaslite na to. Podla mna to bol ch...k. Ak by slo skutocne o chore zviera tak by ho chcel vratit a nie sa spraval ako d...l...Myslim ze nema zmysel sa tym zaoberat a nieco si z toho robit aj ked cloveka to zamrzi.
Nic si z toho nedělejte-takové zkušenosti jsou ovšem "k nezaplacení", pán zřejmě hraje na "peníze" ikdyž Vám na to neodpověděl.Opravdu to hoďte za hlavu.Já byla v sobotu na jedné výstavě-a světe div se kohoutek tam pčíkal a všichni to brali za normální.Takový je přístup chovatelů.Tak opravdu buďte v klídku, Vy máte zvířata zdravá-čisté svědomí a ten, kdo to na Vás hází-s tím svědomím "pokulhává" a má to doma nemocné. Přeji hodně chovatelských úspěchů.Jitka.