Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2016 17:49
tomanka

XXX.XXX.229.181

Nevěděla jsem kam s tím. Možná bych to mohla hodit za hlavu, ale řadím se mezi lidi, co hrají fér. Včera jsem v trhu ve Strakonicích prodala mimo jiné i mladého kohoutka Lakenfelda. Dnes mi zvonil telefon. Kohoutka jsem prodala prý nemocného, pšíká. Pán - jméno neznám, byl hodně nepříjemný. Dokonce vyhrožoval, že zkušennost zveřejní na internetu. V podstatě mě nepustil ke slovu. Neměla jsem šanci říct půl slova na svoji obhajobu. Nikdy jsem neprodala nemocné zvíře. I on, jako ostatní, dostal ode mě vizitku. Copak bych mu ji dávala, kdybych měla v úmyslu ho nějak vyšplouchnout, Nabídla jsem vrácení peněz. Ale už se se mnou ten starý frajer nehodlal bavit.

lentak

3.10.2016 19:26
lentak

XXX.XXX.224.75

Kaslite na to. Podla mna to bol ch...k. Ak by slo skutocne o chore zviera tak by ho chcel vratit a nie sa spraval ako d...l...Myslim ze nema zmysel sa tym zaoberat a nieco si z toho robit aj ked cloveka to zamrzi.

3.10.2016 19:30
.kolie

XXX.XXX.16.185

Nic si z toho nedělejte-takové zkušenosti jsou ovšem "k nezaplacení", pán zřejmě hraje na "peníze" ikdyž Vám na to neodpověděl.Opravdu to hoďte za hlavu.Já byla v sobotu na jedné výstavě-a světe div se kohoutek tam pčíkal a všichni to brali za normální.Takový je přístup chovatelů.Tak opravdu buďte v klídku, Vy máte zvířata zdravá-čisté svědomí a ten, kdo to na Vás hází-s tím svědomím "pokulhává" a má to doma nemocné. Přeji hodně chovatelských úspěchů.Jitka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík