Už jste to někdo zkoušel. Je to v pohodě a má to cenu.
https://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/2895792/zabezpeceni-kurniku/.
Nekoupil. Neboť po předběžném info mi pán sdělil, že jednou z podmínek funkce je spodní hrana vrátem min 50 cm nad zemí a to u mne není. proto jsem se dál nezajímal. Zajímavé je taky konstatování, že jde o starý způsob a na straně druhé, že jde o vlastní nápad, který si nechá zaplatit...Nemám nic proti úhradě a každý se může rozhodnout sám.
Radoch

XXX.XXX.12.18
Mám dojem, že jsem o tom četl a má to byt pověseny řetízek.
Zdravím když píše žádná elektronika, žádný budík, ani nášlapné zařízení, je bezporuchové a bez nároků na energii, pak už zbývají jen probíhačky, co se používaly a používají ve výletu pro holuby, to opravu zvládne udělat každý sám.ale predátora to zastaví jen do doby, než pozná.že to není nebezpečné.když se to naučí holub nebo slepice.naučí se to i predátor dřív, nebo později.já v tom vidím jen snahu vylákat peníze od důvěřivců, ve stylu návodů na hubnutí typu NEŽER TOLIK.dokonce už zlevnil, původně chtěl 380kč.určitě to někdo koupil, ale tady se nepřizná, že byl napálen.za mne, NEBRAT.
Zdravím. snad se to jednou dozvíme, až to někomu i přes ten spolehlivý a bezúdržbový systém vybílí škodná.dnes tento inzerát podal znovu, už potřetí v řadě, a zřejmě to stále nikdo nechce, už jen to je divné.já namísto toho používám tu nespolehlivou elektroniku.přece nenacpu někomu do kapsy tři stovky za nic.
Tož přesně nejaká chujovina s hřadem co by nášlap mě napadala též, ale to je na houno protože to bude muset majitel furt ladit na váhu všech slépek. Pokud některá zostane venku, nebo bude chtět chrápat dole, všecko je v pr...li, stejně tak kam si dotyčný vynálezce može zasunůt aj taký návod, nedej Bože eště aj za ty 3 stovky pokaď to má byt ono..
bidla před bydlištěm

XXX.XXX.193.77
Já když vidím jaký je problém dostat někdy potvory do kurníku a jak rádi šplhají, tak mne napadá že kdybych jim kurník udělal tak aby do vchodu nešlo vyšplhat ale muselo doskákat přes dvě tyče a lá bidla...
Jenže když si vzpomenu jak se rvou ven, kdy otvorem pro jednu se snaží projít tři zaráz... Přesto myslím, že by to šlo, první generace by možná měla nějaký ten úraz, ale věřím že další už by si zvykla.