Odchov bažantů s drůbeží

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2017 22:07
lcaizlova

XXX.XXX.132.4

Dobrý den, chovám různou drůbež a každou chvilku mi sedí nějaká kvočna. Nerada odkvovávám. Letos jsem měla tak 100 odchovaných kuřat a to bylo vážně moc:) proto mě napadlo, dát pod kvočny bažantí vejce. Kvočny si užijí mateřství a odrostlí bažanti pak odletí pryč a mě se to nebude na dvorku rozmnožovat. Šlo by to?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2017 07:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klidně to zkuste, já jsem loni také odchoval bažantíky pod kvočnou ale na jídlo.Jinak jen malý problém asi mít můžete.Kuřátka bažantů jsou velice potichu a neumí si jako kuře říct nahlas že je jim zima.Takže bych s odchovem počkal až na teplejší období koncem jara.A navíc jsou docela plachá a sebemenší stres je rozežene do všech světových stran.Lítají už po 10 dnech a pokud budou na volno, tak budou u všech sousedů jen ne s kvočnou. Určitě to chce voliéru alespoň 4 týdny a pak je můžete vypustit.Tedy pokud je opravdu chcete nechat vylétnout do přírody.

21.1.2017 10:22
lcaizlova

XXX.XXX.132.4

Hmm voliery budovat nechci:( někde jsem četla, že se pod kvočnu dá i pár jejich vajec a k těmto kuřátkům se bažantíci přidávají, když jim je zima, když je kvočna volá na jídlo, tak lítají za nima. A ano chci aby odletěli pryč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík