dom

XXX.XXX.48.143
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou PRODVUR?
Vozí směsi, brojlery, káčata. Díky.
Dom

XXX.XXX.48.143
Díky za ohlas
Objednal jsem si kuřata Ross. Domluva perfektní. Přivezl mi je pan Paulovič skoro na minutu přesně. Auto čisté klimatizované no tak by to mělo být. Bral jsem i směsi a kuřata jsou za nimi jako divoký. A musím napsat, že rostou před očima. Pan Paulovič si získal stálého zákazníka. Už na tento druh drúbeže nepotřebuji shánět nikoho jinýho.
Lea9

XXX.XXX.213.203
My jsme si od nich brali deset kuřic dominant a jednoho kohoutka. Domluva super, slepičky krásný, jen musím všechny uporornit, že pokud chcou slepičky na vajíčka a ne jen na koukání, tak ať si neberou ty krásný barevný, ale raději ty obyčejný hnědý. My jsme si vzali modrý a vůbec nenesou a bohužel, co jsem zjistila, tak ne jen nám, ale všem co si od nich vzali tyto "perly" vašeho dvora, co vám je budou sousedi závidět. Jestli sousedi závidí nevím, ale my jsme bez vajec, z deseti slepic máme jen dvě vejce každý den. Ale od ostatních, co si od nich taky berou jsem zjistila, ze ty modrý nenesou, ale že ty hnědý mají snusku normální. Psala jsem panu Paulovicovi mail, ze nenesou a ze bych je chtěla reklamovat a komunikace nula.