Kačer IB se mi zbláznil :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

misickamala

16.4.2017 00:38
misickamala

XXX.XXX.212.62

Mám 2 kachny a 3 kačery Indického běžce. Obě kachny jsou modrého zbarvení. Jeden kačer je černý, druhý modrý a třetí stříbrný divoce zbarvený. Stříbrný kačer a jedna modrá kachna jsou chovný pár, zbývající 3 jejich potomci. Poslední cca 1-2 měsíce pozoruji stříbrného kačera jak pořád odhání černého od skupinky. Jakmile se dostanou k sobě, je schopný s ním běhat i 3x dokola po louce jen aby ho odehnal. Nejdřív jsem si myslela, že je to s nimi podobné jako s kohouty, že se prostě nesnesou, ale to by přece odháněl i druhého modrého kačera, ale toho si paradoxně skoro nevšímá. Čím to je a mám to nějak řešit nebo se to srovná? Může se stříbrný kačer modrého plést s modrými kachnami?

16.4.2017 07:31
percheron

XXX.XXX.230.118

No tak kacice sa vobec nechovaju v takom zlozeni ako mate..na jedneho kacera sa pocitaju 2 az 3 kacice. Urcite nie dve kacice traja kaceri. Kacery citia konkurenciu vobec tu nejde o to ze by si pomylil kacera s kacicou tak blby nie su. Jednoducho kacer si chrani kacice a odhana vsetko ostatne. Nechapem naco drzite kacerov ktory su vas odchov a takto dovolujete pribuzenskej plemenitbe!aky to ma zmysel?...Podla mna je nutne kacerov oddelit a nechat kacenky len s jednym kacerom..

Patunta

16.4.2017 10:37
Patunta

XXX.XXX.219.2

Dobrý den. Prosím o radu Rcom 50 Je vní všude stejná teplota? Nebo uvažuji o king suro a
nebo brinsea ovation? Děkuji.

misickamala

18.4.2017 12:12
misickamala

XXX.XXX.212.62

percheron napsal(a):
No tak kacice sa vobec nechovaju v takom zlozeni ako mate..na jedneho kacera sa pocitaju 2 az 3 kacice. Urcite nie dve kacice traja kaceri. Kacery citia konkurenciu vobec tu nejde o to ze by si pomylil kacera s kacicou tak blby nie su. Jednoducho kacer si chrani kacice a odhana vsetko ostatne. Nechapem naco drzite kacerov ktory su vas odchov a takto dovolujete pribuzenskej plemenitbe!aky to ma zmysel?...Podla mna je nutne kacerov oddelit a nechat kacenky len s jednym kacerom..

Jedna z kachen a stříbrný kačer jsou chovný pár. Přivezli jsme si je loni v červnu, kachna zasedla až v létě a na podzim už se nám je prodávat nechtělo. Navíc bych si ráda černého kačera nechala, krásně se nám vybarvuje nebo vyměnila za stejného. Druhý modrý kačer půjde pryč hned jak se počasí trochu srovná, to už je domluvené. Možná s ním půjde i kachna, ale to ještě nevím protože momentálně mi jedna z kachen sedí na vejcích a mě se nedaří rozpoznat, jestli je to mladá nebo stará (tedy její matka), takže bych nerada přišla o tu která poctivě sedí protože vajíček bylo v hnízdě kolem cca 30.

Přidejte reakci

Přidat smajlík