Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 13:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Zdravím,
přestaly se mi popelit slepice, ještě na jaře se válely mezi tůjemi si vyhrabaly důlek a tam se rochnily v hlíně, písku a jehličí, pod kurníkem mají udělané popeliště směs písku, popela a ekosipu a jen přes to přejdou, momentálně je již nepouštím volně na zahradu, kvůli zahrádce (nemám ji oplocenou a oplocovat nebudu) zelené dostávají každý den, pokud jsme na zahradě jsou na chvíli volně ale jinak jsou jen ve svém výběhu. Všimla jsem si ale že se nepopelily minimálně měsíc jak je přimět se tam popelit? podmínky tam mají ideální a minulý rok se pod tím kurníkem vesele vávely

2.5.2017 16:11
zajimaveexemplare

XXX.XXX.233.129

Tak jim to musíte názorně předvést.

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 17:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

zajimaveexemplare napsal(a):
Tak jim to musíte názorně předvést.

Na to jsem taky myslela a čekala jsem koho to napadne sem napsat ale teď vážně vypudila jsem z kurníku první várku čmelíků a ty ludry ne a ne se válet asi je budu muset napudrovat ekosipem růčo

2.5.2017 18:06
Sádelník

XXX.XXX.30.101

Napadá mě vzít slepici a vyválet jí v popelu třeba, a kdyby měli řeči tak za trest den bez jídla

2.5.2017 19:00
pe3k

XXX.XXX.70.147

Čo tak ich niečím inšpirovať aby tam šli aspoň hrabať..? Na moje zaberá pár zŕn kukurice..ked im rozhodím do podstieľky..
Treba vyskúšať..

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2017 20:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Protože si navykly jinam, kam nemůžou. Zkuste to oblíbené zrno hodit do popeliště. Moje kdysi taky vyrobeńe ignorovaly a našly si sami pod smrkem, kam neprši a je sucho, ale je to mimo výběh. Sice jim tam lezou kočky od sousedů, ale jinam prostě pipky nejdou. Když nemůžou na zahradu, nepopelí se.

2.5.2017 20:50
javorka

XXX.XXX.98.207

U nás to je stejné. Popeliště, co jsem vyrobila, ani nevyzkoušely. Zato pod smrčky, to je jiná...
A nejvíc se jim to líbí ve starém dřevníku, kde byla jen hliněná podlaha. Teď tam mají obrovské díry a všechno je pokryté prachem.

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 21:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

To zrno mě nenapadlo, zítra to zkusím

2.5.2017 21:11
themis

XXX.XXX.20.239

Ten váš přístup k popelení mě hódně hódně nadzvedl a chtěl jsem vám napsat něco peprnýho, ale protože tam s vámi nejsem a neovlivním to, tak jsem od toho upustil.Víte paní, vám musí stačit, že slepice tu možnost popelení mají ale kdy se budou popelit a jak dlouho, to už nechte na nich.Staré pořádky taky měly tendenci všechno regulovat a jak to dopadlo...Mně se popelej kde chtěj a kdy chtěj...tuhle si vlezly do pilin...ony vědí nejlíp co je pro ně dobrý a tu jednoduchost a mechanismy přírody žádný člověk nepřekoná.

2.5.2017 21:12
themis

XXX.XXX.20.239

Pro Javorku...A jsou šťastné a tak to má být ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík