Patunta

XXX.XXX.219.2
Dobrý den. Pozor mám na jedné straně 38,7 a na druhé 37,2. Jenom varování. D.
kohut
napsal(a):
Dobrý deň, prosím vás, dá sa vôbec kalibrovať digitálny displej REAL 49 liahne? Proste vysoká odchýlka. Dakujem.
Https://www.olba.com/media/blfa_files/IB_REAL_12_24_49_Auto_REV02_UK_2.pdf
Na této stránce máte originál manuál. Zda je možná kalibrace netuším, angličtinu neovládám.
Jinak, pokud si kupujete líheň, měl by k ní být manuál v češtině nebo slovenštině automaticky přiložen. Dana.
kohut
napsal(a):
Dobrý deň, prosím vás, dá sa vôbec kalibrovať digitálny displej REAL 49 liahne? Proste vysoká odchýlka. Dakujem.
Tato líheň nemá vyrovnanou teplotu a proto je třeba vejce rotovat, tak jak to dělá kvona. S "periférie" do středu a mít nastavenou na displeii doporučnou teplotu. Tedy pokud líheň byla zakoupena u solidního prodejce, který líheń před prodejem správně nastaví, aby informace na displeii odpovídala požadavkům líhnutí. V opačném případě, je třeba zkoušet, měřit a experimentovat.
Danka moja pekná, na stránke je manuál k použitiu tejto liahne, len v angličtine. Tiež to mám, ovšem v jazyku českom, ktorý mi cudzí nie je. Na stránkach Borotto, je video, kde je k videniu nastavovanie parametrov, ovšem deje sa to pomocou infra luča, prípadne laserom-tuto skutočnosť neprezentuju. Ak predajca nastavenie teploty na digi ukazovateli prehlasuje za kalibrovanie, no, myslím, že su to keci! Riešim, ako som spomenul, ciachovacím teplomerom v urovni vajec a rozdiel je 1.8 st. Origoš snímač je na povale liahne, čo je zrejme základ chyba. No nič, všetkým dobré zdravie a mnoho úspechov. Aha, vyliahli sa u nás Lindovské a zatiaľ ok.
Dobry den pàn kohut tak ste zrejme prisiel na dovod teplotnej odchylky a tym je infra meranie teploty aj tie naozaj kvolitnè pracuju s odchylkou +-2 stupne v minulosti sme podobny pouzivali v byvalom zameztnani na meranie teplotnych rozdielov u vstrekolisov, preto viem o tejto presnosti cize ono to aj tomu zodpovedà co ste namerali nejako ale tie termostaty kalibruju len zistit ako.