PetaaS
napsal(a):
No trochu jsem to nepochopil večer dám do vody pšenici a nechám jí tam do rána a pak jim jí hodím?
Nene, do umyvadla nebo nějaké hlubší nádoby natočit vodu, hodit hrst pšenice a ráno to celé předložit. Oni si pod vodou tu pšenku najdou, je i dobré (a nutné), když noří pod vodu celou hlavu, kvůli očím.
Tak to jsou moje krásky hnědobílá Sárinka a obyčejná Markétka... a můžete někdo napsat jak se nazývají tyto dva barevné rázy? Děkuji
Http://www.indickybezec.cz/clanky-a-prispevky/
barevné rázy.
Když jsme začínali s chovem indických běžců, moc nám pomohly tyto stránky:
http://www.indickybezec.com/
Pokud máte Facebook, doporučuji skupinu "Indický běžec na facebooku"
Běžcům zdar, jsou super
PetaaS
napsal(a):
Tak to jsou moje krásky hnědobílá Sárinka a obyčejná Markétka... a můžete někdo napsat jak se nazývají tyto dva barevné rázy? Děkuji
Máš typické divé sfarbenie a druhé dosť netypické, skoro raritné. Chovám spolu divo sfarbené aj srnčie sedlaté, ale sedlatý vzor na divom sfarbení sa mi ešte nepodaril
cipis
napsal(a):
Máš typické divé sfarbenie a druhé dosť netypické, skoro raritné. Chovám spolu divo sfarbené aj srnčie sedlaté, ale sedlatý vzor na divom sfarbení sa mi ešte nepodaril
Ještě sháním kačera abych mohl dávat vejce do líhně ale když je mi 14 tak se vše těžko shání ale pokud budete chtít když seženu kačera a budou snášet prodal bych vám vejce té "rarity"