Dobrý den, já se na ně teprve chystám-na hnědě bažantí velké. Pokukuju po nich už léta ale vždy mě odradila malá snáška což není pro mě už teď rozhodující a hlavně plachost zdrobnělých. Jinak moc chovatelů není u zdrobnělích více a sem tam se objeví na nějaké výstavě. Hnědě bažantích je asi nejvíce, pak jubilejní-bíle bažantí, na modře bažantí jsem nenarazil ale zato jsem narazil na černé ale foto jsem neviděl a nevím zda jde o indické bojovnice protože mám tušení že černé nejsou ani v zahraničí oproti žlutým, krahujčím, levandulovým ale to jsou lahůdky a víceméně jen u zdrobnělých. Samozřejmě jsou ještě bílé. Jinak je to pozoruhodná drůbež která si zaslouží pozornost
Já na tento rok mám už domluvené zd. Indické Bojovnice hňeďe bažantí bílé bažantí Černé
Indické bojovnice hňeďe bažantí bílé bažantí modře bažantí černé
A příští rok bych mňel velký zájem o žluté, krahujcové a ty levandulové ale tenhle barevný ráz sliším prvňe a ani jsem ho ještě neviděl. Nevíte kdo je chová?
Vkládám foto jedné lahůdky ze zahraničí která teprve tam začíná-indická bojovnice, stříbrná bažantí´´ Mno v čechách si asi ještě počkáme