Indická bojovnice, zd.indická bojovnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2017 07:52
Slepičářdany

XXX.XXX.208.243

Kdo tyto plemena chová a v jakých barevných rázech?

9.6.2017 10:50
frikmon

XXX.XXX.160.19

Dobrý den, já se na ně teprve chystám-na hnědě bažantí velké. Pokukuju po nich už léta ale vždy mě odradila malá snáška což není pro mě už teď rozhodující a hlavně plachost zdrobnělých. Jinak moc chovatelů není u zdrobnělích více a sem tam se objeví na nějaké výstavě. Hnědě bažantích je asi nejvíce, pak jubilejní-bíle bažantí, na modře bažantí jsem nenarazil ale zato jsem narazil na černé ale foto jsem neviděl a nevím zda jde o indické bojovnice protože mám tušení že černé nejsou ani v zahraničí oproti žlutým, krahujčím, levandulovým ale to jsou lahůdky a víceméně jen u zdrobnělých. Samozřejmě jsou ještě bílé. Jinak je to pozoruhodná drůbež která si zaslouží pozornost

10.6.2017 09:26
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Já na tento rok mám už domluvené zd. Indické Bojovnice hňeďe bažantí bílé bažantí Černé
Indické bojovnice hňeďe bažantí bílé bažantí modře bažantí černé
A příští rok bych mňel velký zájem o žluté, krahujcové a ty levandulové ale tenhle barevný ráz sliším prvňe a ani jsem ho ještě neviděl. Nevíte kdo je chová?

15.6.2017 23:24
frikmon

XXX.XXX.160.19

Vkládám foto jedné lahůdky ze zahraničí která teprve tam začíná-indická bojovnice, stříbrná bažantí´´ Mno v čechách si asi ještě počkáme

Přidejte reakci

Přidat smajlík