Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.6.2017 10:43

Možná jsem natvrdlá, ale co potřebují kuřata, co řvou jak na lesy? když se jdu podívat, kde to vázne, tváří se naprosto spokojeně, žerou, hrabou si v podestýlce, hrajou si s trávou, leští si peří, nadávají na křídelní značky nebo si jdou lehnout pod elektrickou kvočnu a jsou u toho víceméně ticho, jen občas si na sebe tiše pípají.

ale půl hodiny tam nejsem, stojí a pípají že je to slyšet přes protipožární dveře.

20.6.2017 11:12
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Jednou.nni.to.taky.dělaly., vždycky,.když.jsenn.přišla.nahlédnout.
tak.přestaly.Vyřešila.jsenn.to.velikýnn.nnedvědenn.nnojí.
dcery,.kterého.jsenn.opřela.tak,.aby.se.pořád.díval.do.bedničky,
a.byl.klid,.protože.si.asi.nnyslely,.že.pořád.koukánn

20.6.2017 11:58
slovensko

XXX.XXX.178.6

Asi im je smutno

20.6.2017 17:10
ovecka

XXX.XXX.203.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Možná jsem natvrdlá, ale co potřebují kuřata, co řvou jak na lesy? když se jdu podívat, kde to vázne, tváří se naprosto spokojeně, žerou, hrabou si v podestýlce, hrajou si s trávou, leští si peří, nadávají na křídelní značky nebo si jdou lehnout pod elektrickou kvočnu a jsou u toho víceméně ticho, jen občas si na sebe tiše pípají.

ale půl hodiny tam nejsem, stojí a pípají že je to slyšet přes protipožární dveře.

Zkuste si položit do odchovny teploměr, možná je na vině vysoká nebo nízká teplota. ve výšce kuřat by mělo být 24-26°C (podle stáří 1-2 týdny). Mohou mít pocit chladu a zatím nevymákly, že teplo je pod deskou. A nebo je jim horko. Nebo jsou prostě společenská a chtějí pozornost. Dana.

20.6.2017 17:50
linduš

XXX.XXX.79.4

kačíkačka napsal(a):
Jednou.nni.to.taky.dělaly., vždycky,.když.jsenn.přišla.nahlédnout.
tak.přestaly.Vyřešila.jsenn.to.velikýnn.nnedvědenn.nnojí.
dcery,.kterého.jsenn.opřela.tak,.aby.se.pořád.díval.do.bedničky,
a.byl.klid,.protože.si.asi.nnyslely,.že.pořád.koukánn

Ten nápad s medvědem je super. taky jsem měla uřvaný pípáky, přitom jim opravdu nic nechybělo, krom té společnosti
na druhou stranu, z takových závisláků jsem mívala skvěle ochočené slípky

20.6.2017 18:45

ovecka napsal(a):
Zkuste si položit do odchovny teploměr, možná je na vině vysoká nebo nízká teplota. ve výšce kuřat by mělo být 24-26°C (podle stáří 1-2 týdny). Mohou mít pocit chladu a zatím nevymákly, že teplo je pod deskou. A nebo je jim horko. Nebo jsou prostě společenská a chtějí pozornost. Dana.

Teplota je ok, to je první co mě napadlo. a desku umí používat krásně, když jdou spinkat, pěkně tam zajedou, lehnou na mrtvolku a vypadají spokojeně. jak je dneska horko, spala na mrtvolku i volně v odchovně. nijak se neshlukují nebo tak a kdyby jim byla zima, tak by jim byla zima i když na ně koukám, ne? když jsem u nich, tak mlčí.

20.6.2017 18:46

Zmlknou už když vrznou dveře a pak jsou ticho a jen si občas na sebe tiše pípají a taky se občas jdou podívat, jestli jim nechci dát jáhly nebo kopřivu. jak odejdu, tak je chvilku klid - a pak řev.

20.6.2017 18:47
veraboskova

XXX.XXX.0.235

A tak já bych řekla, že je to jasné. To je z toho koukání na vejce a určitě jste bodlinko nad líhní nemlčela tak slyšely váš hlas. Prostě vás mají za mámu a chybíte jim

20.6.2017 19:25

veraboskova napsal(a):
A tak já bych řekla, že je to jasné. To je z toho koukání na vejce a určitě jste bodlinko nad líhní nemlčela tak slyšely váš hlas. Prostě vás mají za mámu a chybíte jim

jo, vejcím jsem toho napovídala bohužel asi hodně.

20.6.2017 21:03

Měl jsem to na chlup stejně s bažantíky, když jsem u nich byl, tak jen koukali a klídek, ale jak jsem odešel, tak se začali domáhat kvočny.Cca za 3 dny pochopili jak to chodí a už je klid.

21.6.2017 09:04

Tak jo, takže kuře není žádný slepičí mozeček a dá se rozmazlit jako všechno

Přidejte reakci

Přidat smajlík