Kuřata - slepice na maso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2017 14:21
dada11

XXX.XXX.220.21

Dobrý den, prosím poradte jaké kuřata či normalní slepice pokud chci na maso? brojleri fajn, ale radeji bych nejaké "normální" slípky. Mám v ohradě zatím mám jen hempšírky, máte někdo lepší tip?
děkuji.

27.6.2017 14:25
horal

XXX.XXX.202.176

Kalimero, australka, viandotka, plymutka, maranska, šumavanka a mnohom dalších.

27.6.2017 14:29
dadu

XXX.XXX.61.94

Super maso mají faverolky. Lepší než bresse.

27.6.2017 16:19
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

Já měl Kalimera ty se mi nedařilo odchovat v dostatečném počtu, ale rychle a pěkně narostli. Teď mám už pátým rokem Bressky a neměnil bych. Rychle rostou, slušně a brzy nesou a lepší maso jsem nejedl (kvalita závisí na krmení). Měl sem i pár kříženců Kalimero x Bress ty rostli ještě trochu rychleji, ale přišel lišák a znova, už jsem se do toho křížení nepustil.

27.6.2017 18:17
dadu

XXX.XXX.61.94

Moji faveroláci rostli trochu rychleji, než bressky a nebyli tak divocí. A maso mají opravdu lepší. Vajec od bress jsem se nedočkala, páč byly tak divoký, že jsem se s nima odmítla rozčilovat a pozabíjela jsem je na maso

27.6.2017 18:58
.tumash1983.

XXX.XXX.134.144

Moje Bressky jsou úplně v pohodě a nést začínají cca o měsíc dřív než Araukany a o 4 měsíce dřív než Kočínky. Možná je to tím že je všechny mám od kuřat. Nevím ale jako divoké bych je nenazval asi ani plaché. Ale nemám srovnání. Na přes rok zkusím Faverolky abych ho měl. Přikládám foto jak je moje neteře opečovájí.

29.6.2017 08:12
.tumash1983.

XXX.XXX.226.2

dadu napsal(a):
Moji faveroláci rostli trochu rychleji, než bressky a nebyli tak divocí. A maso mají opravdu lepší. Vajec od bress jsem se nedočkala, páč byly tak divoký, že jsem se s nima odmítla rozčilovat a pozabíjela jsem je na maso

Dobrý den,

jen se chci zeptat jestli prodáváte násadová vajíčka. Pokud ano jaká by byla cena?

29.6.2017 10:44
dadu

XXX.XXX.61.94

Též přeji dobrý den - všem

Bohužel faverolku už mám jen jednu slepičku (letošní). Nemám moc prostoru a chtěla jsem vyzkoušet i něco jiného, takže teď mám orpingtonky a několik kočinek. Faverolky mě dost zklamaly co se týká snášky - první rok dobré, ale druhý rok už úplný propadák. Ale možná to byla moje vina - byly dost zkrmené - mají velkou tendenci sádelnatět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík