Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím si že ne. kočka by šla po úplně malých kuřatech velikosti zpěvného ptactva, ale sedmitýdenní kuře už je dost velké.
Ano, klidně i 20 metrů.také mi jednou zmizelo najednou pět holubů, našel jsem je v podhledu pod stropem, až když z podhledu začaly padat muší larvy.kuřata lovil ve dne, na noc byly zavírány automatem.až když se mi jich na pohled zdálo málo, začal jsem je hledat, a našel jsem torza několik metrů vzdáleném ohništi od udírny, jedno dokonce ve větvích na stromě.pokud mizí vždy jednotlivé zvíře, je to ve většině případů potkan.loni jsem jich ulovil28 a letos již 18.zřejmě nevíte, že je schopen i okousat nožky miminu v kočárku.píšu skutečnosti, ne žádné výmysly.nastražte past, a uvidíte že mám pravdu.
Že jste je neviděl, ještě neznamená, že tam nejsou.jsou všude, kde se něco chová.jako návnada je nejlepší hlava z uzené makrely, nebo kukuřice.když po dešti pořádně prohlédnete půdu kolem kurníků a výběhů, najdete jeho stopy, jsou podobné jako od veverky, což jsem si kdysi myslel taky.na vniknutí do ubikace mu stačí skulina nebo otvor po suku 2 cm, který si upraví ohlodáním.