"venčení" kvočny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2017 09:30

Prosím vás stačí "venčit" kvočnu jednou denně v těchto vedrech? Mám strach ji sendavat jednou denně že to bude málo. Sedí od pondělka na vejcích.4 dny jsem ji vyháněla několikrát denně z hnízda, myslela jsem si, že ji to přejde jako slepici předtím, ale tahle je fakt zarputilá. Tak jsem sehnala vejce a podsadila ji. Nemám možnost ji mít o samotě, tak má udělaný budníček s dvířky, aby ji ostatní slepice nerušily.
Díky za radu Katka.

3.8.2017 09:36
honzapm

XXX.XXX.182.25

Stačí to. Budníček by měl být ve stínu a chládku. Pokud se tam vejde pidimiska s vodou,
tak ji tam dejte. Čím víc ale bude pít/jíst, tím častěji musí také kálet. Tudíž vše musí být
i nadále v symbióze. Moje pižmovka sedí 4 týden, ale pěkně v chládku, no ale taky jí
občas dám pomalu a klidně před zobák misku s vodou a ona si decentně cucne. M. ú.

3.8.2017 09:49

honzapm napsal(a):
Stačí to. Budníček by měl být ve stínu a chládku. Pokud se tam vejde pidimiska s vodou,
tak ji tam dejte. Čím víc ale bude pít/jíst, tím častěji musí také kálet. Tudíž vše musí být
i nadále v symbióze. Moje pižmovka sedí 4 týden, ale pěkně v chládku, no ale taky jí
občas dám pomalu a klidně před zobák misku s vodou a ona si decentně cucne. M. ú.

Díky moc. ona bohužel v chládku není, přes den tam dokáže být docela teplo, když svítí sluníčko. ale tu vodu ji zkusím ráno dávat.

3.8.2017 16:10
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Proboha přestěhujte ji, někam na severní stranu, kde nesvítí. Dnes je zataženo, ale jinak je na slunci 50 stupňů. Taky mi kvoká slepice (hybridka), nevím co jí to popadlo, ale vajíčka nedostane. Taky je zarputilá, zkusila jsem odkvokat všemi způsobyv. Dva dny jsem jí měla doma ve sprcháči, chladila jí nohy, ale bylo jí to asi v tom horku příjemné, klidně si čvachtala, acylpyrin taky nezabral, sezení na studené dlažbě taky ne, tak nakonec je v boxu u kobyly a tam si dřepí. Holt to musíme ty 3 týdny vydržet.

jakura

10.8.2017 17:42
jakura

XXX.XXX.189.89

Ja mam tiez kvoku a mam ju v tieni a v klude.Ja ju davam von kazde 3 dni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík