Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2017 11:04
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Co na burzu přivezete a co budete shánět?

8.8.2017 11:29
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Koupím káčata Indického běžce v těchto barevných razech:
Srnčí
Srnčí sedlaté
Khaki
Černé
Bílé
Čokoládové
Modré
Levandulové
Haráškové žluté
Stříbrné

A jašťe koupím káčata balijských kachen v bílé barvě

Předem ďekuji za nabídky Dány Jaroslav.

jhgvqv

8.8.2017 13:57
jhgvqv

XXX.XXX.234.110

Možná by bylo pane Dány kratší zveřejnit co nesháníte...
Jestli se domníváte, že chovatelství funguje tak, že si něco někde najdete, zjistíte, že se Vám to líbí a tak si to jednoduše půjdete na burzu koupit, tak Vám přeji hodně štěstí...
Lidem, kteří shání každý týden něco jiného nepatří zvířata vůbec do ruky...

8.8.2017 14:18
slovensko

XXX.XXX.178.6

Presne tak, zvierata nie su oblecenie, ktore mozete vymenit, ked vyjde z mody.

8.8.2017 14:53
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Nechápu proč se do mňe takhle pouštíte?
Když mám pro zvířata slušné podmínky a vím jak se o ňe postarat tak nevidím důvod proč si je nepořídit?
Nesháním zvířata po burzách i po chovatelích jenže jsem narazil jen na jednu chovatelku která tyto barevné rázy kachen chová.
Hledal jsem chovatele všude možňe po googolu ale neuspěšňe
Tak jsem ptám zde na ifauňe.O pořízeňí běžců uvažují už rok.
Co je na tom že jsem si pořídil Japonky chabo jako kvočny pro bojovnice? A proč bych si nemňel pořizovat běžce?
Zeptal jsem se po chovatelích jen 2x a to je snad špatňe?
Já myslím že by jste se mňeli podívat na sebe a pak ňekoho poučovat! A může vám být úplně u zadnice co chovám a co ne!

8.8.2017 15:03
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Jhgvqv

A od čeho je podle vás burza zvířat když si tam nemůžu koupit to co už déle sháním?

8.8.2017 15:24
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

Mohu dovézt ruanskou kačenu je dubnová odchov pod kachnou cena 250, Kč.

8.8.2017 16:08
ovecka

XXX.XXX.203.146

Slepičářdany napsal(a):
Nechápu proč se do mňe takhle pouštíte?
Když mám pro zvířata slušné podmínky a vím jak se o ňe postarat tak nevidím důvod proč si je nepořídit?
Nesháním zvířata po burzách i po chovatelích jenže jsem narazil jen na jednu chovatelku která tyto barevné rázy kachen chová.
Hledal jsem chovatele všude možňe po googolu ale neuspěšňe
Co je na tom že jsem si pořídil Japonky chabo jako kvočny pro bojovnice? A proč bych si nemňel pořizovat běžce?
Já myslím že by jste se mňeli podívat na sebe a pak ňekoho poučovat! A může vám být úplně u zadnice co chovám a co ne!

Nechápu, proč se do mňe takhle pouštíte?
Když mám pro zvířata slušné podmínky a vím, jak se o ňe postarat, tak nevidím důvod, proč si je nepořídit?
Nesháním zvířata po burzách i po chovatelích, jenže jsem narazil jen na jednu chovatelku, která tyto barevné rázy kachen chová.
Hledal jsem chovatele všude možňe po googolu, ale neuspěšňe
Co je na tom, že jsem si pořídil Japonky chabo jako kvočny pro bojovnice? A proč bych si nemňel pořizovat běžce?
Já myslím, že by jste se mňeli podívat na sebe a pak ňekoho poučovat! A může vám být úplně u zadnice, co chovám a co ne!

Vzhledem k tomu, že pisatel je neurvalec a myslí si, že sežral Šalamounovo h..., tak neodolám a opravuji jeho skvělý text. Celkem nalezeno 21 pravopisných chyb! A to už mluví samo za sebe Dana
(Očekávám neomalenou reakci, protože tady to přeci není o kultuře jazyka, ale o chovatelství! ).

8.8.2017 16:15
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Ano přesňe tak není to tady o kultuře jazyka ale o chovatelství!

10.8.2017 08:51
monči

XXX.XXX.80.65

Dobrý den mám aktuálně černé prcky. Mohu nabídnout i roční samce barva bílá, šedá, černá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík