Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

janagregr

6.9.2017 16:41
janagregr

XXX.XXX.107.62

Dobrý den, prosím o pomoc nebo radu. Máme jednoroční plymutky, za celý rok nebyl žádný problém. Před měsícem jedna slepice přestala chodit, nemohla se postavit na nohy, ležela, kam jsem ji odnesla, se žrádlem ani pitím nebyl žádný problém, při prohmatání jsem nezjistila žádnou příčinu, hřebík krásně červený. Ani po čtyřech dnech se stav nezměnil, proto jsme ji nakonec utratili. Dnes jsem ale našla u další slepice podobné příznaky, zatím skáče po jedné noze, ale tu druhou tahá za sebou. Slepice chováme již 15 let, ale nikdy jsem nic podobného neviděla. Neměl jste někdo u slepic podobný problém? Zítra stejně pojedu na veterinu, ale i tak bych byla ráda, kdyby mi mohl někdo poradit. Dopředu děkuji za vaše rady nebo informace. Jana G.

6.9.2017 16:47
jakura

XXX.XXX.189.89

Minuly rok som mal ten isty problem nakoniec som zistil že ju ma zlomenu skuste či ta vaša nema zlomenu nohu

6.9.2017 22:41
ladd

XXX.XXX.67.25

První co mě napadlo, když jste napsala, že druhá tahá nohu je, že je někdo praštil. Mohou k nim cizí lídé? Chodí slepice ven mimo Váš pozemek?

janagregr

7.9.2017 08:15
janagregr

XXX.XXX.241.141

Nene, výběh je celý oplocený, chodíme dovnitř pouze při krmení ap. Mimo výběh nechodí.

7.9.2017 09:28
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.zjistěte si, jestli ta postižená noha není oproti té zdravé teplejší.pak by to mohl být zánět kloubů způsobený kloubní salmonelózou.jájsem takto vyléčil holuba.rozpustil jsem GSkondro na obnovu kloubní tkáně a do toho přidal ibubrufen na bolest a denně dával stříkačkou 2 kubíky přímo do zobáku.do týdne holubice opět lítala normálně.za pokus to stojí, na zabití je vždy dost času.veterináři dnes málo kteří skutečně rozumí ptačím chorobám, a jsou neskutečně a zbytečně drazí.

janagregr

7.9.2017 10:46
janagregr

XXX.XXX.241.141

Mockrát Vám děkuju. Jestli je ta noha teplejší, to zatím nevím, ale určitě má bledší barvu. Odpoledne provedu kontrolu a díky za tip, zabíjet ji taky nechci, jsou to mladé holky a jinak úplně perfektní. JG.

Přidejte reakci

Přidat smajlík