Sliepka ma problem vytlacit vajce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2017 11:32
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Dobry den,
mame mladu sliepocku, a teraz asi 4 den ma problem s vynesenim vajicka. Je cula, ziva, pije, zerie ale ma mokre perie uz 4 dni ( vid foto ), a potom si to tam zobakom cisti raz za cas. Predtym pekne znasala vajicka, len teraz posledne dni ma tento problem. Dokonca sme ju predvcerom nasli ako sa snazila vytlacit vajce ( bolo strasne velke ) ale nemohla, tak sme jej to vajce museli prepichnut, vajce pekne vytieklo von a za nim supka. Stale ma to perie mokre tak sa tam stale nieco deje, nieco vyteka. A teraz som ju sledovala chvilu na zahrade, a obcas sa prikrci akokeby chcela sa vytlacit hovienko alebo vajce...ale nic...

24.9.2017 12:07
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Este chcem opravit, ze nemam na 100% potvrdene, ze sliepka predtym znasala vajcia. Mali sme dokupenych 5 nosnic, a uz vyse mesiaca pekne znasaju ale z tych 5 tri su biele a na 100% teda neviem povedat, ze ci znasala aj tato sliepocka...

24.9.2017 13:40
Gazda1

XXX.XXX.175.107

A teraz som si sliepku chytila, ponorila na chvilu do teplej vody, a zistili sme ze ma vysunutu, vystrcenu von kloaku ( teda aspon dufam ze tak sa to vola )... celu ju mala zalepenu, tak vo vode sa jej to troska rozmocilo a mohli sme jej to troska ocistit, otvor mala uplne zalepeny, nemohla sa ani vykakat, po tom ako sme jej to ocistili tak aj hovienka z nej vypadli... avsak uplne sa to ocistit nepodarilo, ostali pookrajoch nejake zbytky. nechali sme to tak uvidime co dalej...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2017 16:23

Vyhřezlá kloaka by se měla očistit a vrátit zpět, ale obávám se, že při nezkušenosti to spiše dopadne špatně (infekce apod.), takže nejlépe, bohužel, zabít, protože slepice rozhodně není v pohodě a bude se trápit

24.9.2017 16:33

No, po čtyřech dnech vyhřezlé kloaky už jsme zase u sekerkomycinu.

Tentokrát to neprodlužujte jak s tou dušnou.

24.9.2017 18:47
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Tiez sme si mysleli to iste, ked sme to videli. A uz sme sa aj rozhodli a sliepku zarezali.

25.9.2017 06:53
horal

XXX.XXX.202.176

Měl jsem s jednou kalimerkou podobné problémy, tak šla pod sekeru. Při kuchání jsem zjistil, že měla v konečníku dvě vajíčka otočené bokem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík