Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BorisB

29.9.2017 22:35
BorisB

XXX.XXX.36.242

Zdravim, poradili by ste mi nejakeho chovatela ktory by predal 15 - 20 kusov mladych bio nosnic? Zo slovenska primarne. Dakujem.

30.9.2017 18:16
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

Můžu se zeptat, co máte na mysli pod pojmem BIO nosnice? děkuji.

30.9.2017 19:10
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Také by mě zajímalo.

BorisB

30.9.2017 22:54
BorisB

XXX.XXX.36.242

Nosnice ktore pred predajom neboli dopovane, stimulovane chemiou a pod. Skratka organicke...

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.9.2017 23:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

BorisB napsal(a):
Nosnice ktore pred predajom neboli dopovane, stimulovane chemiou a pod. Skratka organicke...

Počítá se i H20, C6H12O6 či 3-(4-Amino-2-methyl-5-pyrimidinyl)methyl)-5-(2-hydroxyethyl)-4-methylthiazolium chlorid?

1.10.2017 12:13
ovecka

XXX.XXX.203.146

BorisB napsal(a):

To nemáte zcela pravdu. Pokud by měly být BIO, tak musí pocházet z hospodářství s BIO certifikátem, být krmeny pouze BIO krmivy (vyrobené bez použití chem. hnojiv), neléčené chem. přípravky...
Takové slepice seženete na každém dvorku (nadsázka!) Dana.

1.10.2017 12:35
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

ovecka napsal(a):
To nemáte zcela pravdu. Pokud by měly být BIO, tak musí pocházet z hospodářství s BIO certifikátem, být krmeny pouze BIO krmivy (vyrobené bez použití chem. hnojiv), neléčené chem. přípravky...
Takové slepice seženete na každém dvorku (nadsázka!) Dana.

Dano, pěkně a srozumitelně jste to napsala. Když občas zavolám na některé BIO farmy, tak se první ptám, jaké mají výnosy třeba u sklizní obilí, a když mi řeknou výnos, tak moje otázka směřuje" Stříkáte, " jakmile řeknou ano, tak je oheň na střeše, protože už to není BIO, ...a takových farem je u nás mnoho...

1.10.2017 21:36
Patunta

XXX.XXX.219.2

No tak ještě pár let a budeme se ptát zaléváte Je to hrůza a slovo BIO je opravdu.

2.10.2017 20:36
ovecka

XXX.XXX.203.146

chovatel 30 napsal(a):
Dano, pěkně a srozumitelně jste to napsala. Když občas zavolám na některé BIO farmy, tak se první ptám, jaké mají výnosy třeba u sklizní obilí, a když mi řeknou výnos, tak moje otázka směřuje" Stříkáte, " jakmile řeknou ano, tak je oheň na střeše, protože už to není BIO, ...a takových farem je u nás mnoho...

Paradoxem BIO chovu slepic je, že nemůžete používat třeba kopřivy, protože na ně nedostanete BIO certifikát (většinou rostou tam, kde je přehnojeno dusíkem, u hnojiště... a nevyhovují normám), tráva ze sekačky ze zahrady taky asi neprojde...
Nejsem zastánce BIO a každému, kdo ode mne chce BIO produkty, odpovídám, že to nevedu, mám jen domácí, chované s láskou a zabité s pokorou a poděkováním. Dana.

Přidejte reakci

Přidat smajlík