Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2017 14:45
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Tak tentokrát co dovezli, katastrofa.Jak vyhublá, oškubaná holoubata.Ale říkala jsem si, v mém slepičím ráji je dám do pořádku.Bohužel, pozdechaly do čtyř dnů.Jsem poučená, myslím si, že za 90 Kč takový prodej neodpovídá kvalita.Jen se budu modlit, jestli neměly nějakou nemoc a budu doufat, že mi dodavatel uhradí v plné výši.

30.10.2017 17:15
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

gajdovka napsal(a):
Tak tentokrát co dovezli, katastrofa.Jak vyhublá, oškubaná holoubata.Ale říkala jsem si, v mém slepičím ráji je dám do pořádku.Bohužel, pozdechaly do čtyř dnů.Jsem poučená, myslím si, že za 90 Kč takový prodej neodpovídá kvalita.Jen se budu modlit, jestli neměly nějakou nemoc a budu doufat, že mi dodavatel uhradí v plné výši.

Za 90 korun jsou roční vynesené slepice, no nevím, s čím jste počítala, že budou ve výstavní kondici, když se jim 24 hodin svítí a snáší vejce v malém prostoru a kde je teplo, pokud jste je nechala v takovém počasí, které momentálně panuje venku, tak možná úhyn byl na vaší straně...

30.10.2017 17:33
gajdovka

XXX.XXX.221.172

chovatel 30 napsal(a):
Za 90 korun jsou roční vynesené slepice, no nevím, s čím jste počítala, že budou ve výstavní kondici, když se jim 24 hodin svítí a snáší vejce v malém prostoru a kde je teplo, pokud jste je nechala v takovém počasí, které momentálně panuje venku, tak možná úhyn byl na vaší straně...

Samozřejmě, že nenechala, určitě ne výstavní, ale také určitě ne polomrtvé.

30.10.2017 17:38
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

gajdovka napsal(a):
Samozřejmě, že nenechala, určitě ne výstavní, ale také určitě ne polomrtvé.

Pokud jste již před koupí viděla, že nejsou pěkné, tak proč jste je kupovala?Nutil vás k tomu někdo...?

30.10.2017 17:44
gajdovka

XXX.XXX.221.172

chovatel 30 napsal(a):
Pokud jste již před koupí viděla, že nejsou pěkné, tak proč jste je kupovala?Nutil vás k tomu někdo...?

A to jsou mi zase diskuze, jasně, že nenutil, říkala jsem si, že je zachráním, bohužel.

30.10.2017 18:02
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Zdravím.člověk si říká, za 90 korun se to vyplatí, žije v domnění, že v domácím prostředí při domácí stravě a péči se zmátoří, ale opak je pravdou.tato i relativně kvalitní péče je zpravidla dorazí.je to na ně přílišná stresová situace.

30.10.2017 18:05
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

gajdovka napsal(a):
A to jsou mi zase diskuze, jasně, že nenutil, říkala jsem si, že je zachráním, bohužel.

Nechci psát jen k Vaší osobě, ale pro všechny. Pokud jsi jdu koupit jablka a počítám, že si jich opravdu koupit chci, tak nejprve dle svého rozhodnutí se podívám, jak vypadají, přeci nekoupím plesnivé, nebo shnilé...Pokud jich koupím, více, tak už předem musím vědět, kam je uložím...než je zkonzumuji, to stejné platí i u drůbeže, (drůbež je živý tvor, takže o to více se mu člověk musí věnovat)...
Spousta lidí jde něco koupit a vidí jen výhodnou cenu a na kvalitu (za dobrou cenu nehledí), do doby než přijde domů...potom jen nadává...Podotýkám, že to není cílené na Vás, ale pro všechny, kterým se něco podobného už stalo...
Záměrně jsem psal o jablkách...

30.10.2017 18:08
gajdovka

XXX.XXX.221.172

chovatel 30 napsal(a):
Nechci psát jen k Vaší osobě, ale pro všechny. Pokud jsi jdu koupit jablka a počítám, že si jich opravdu koupit chci, tak nejprve dle svého rozhodnutí se podívám, jak vypadají, přeci nekoupím plesnivé, nebo shnilé...Pokud jich koupím, více, tak už předem musím vědět, kam je uložím...než je zkonzumuji, to stejné platí i u drůbeže, (drůbež je živý tvor, takže o to více se mu člověk musí věnovat)...
Spousta lidí jde něco koupit a vidí jen výhodnou cenu a na kvalitu (za dobrou cenu nehledí), do doby než přijde domů...potom jen nadává...Podotýkám, že to není cílené na Vás, ale pro všechny, kterým se něco podobného už stalo...
Záměrně jsem psal o jablkách...

Uvidíme, jak moje reklamace dopadne.

30.10.2017 18:11
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

gajdovka napsal(a):
Uvidíme, jak moje reklamace dopadne.

Jen pro zajímavost, k reklamaci musíte doložit nohy drůbeže...dejte potom vědět, jak jste dopadla...

30.10.2017 18:12
gajdovka

XXX.XXX.221.172

chovatel 30 napsal(a):
Jen pro zajímavost, k reklamaci musíte doložit nohy drůbeže...dejte potom vědět, jak jste dopadla...

Kristepane, co je to za nesmysl, budu střádat nohy 14 dní?dám pak vědět.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2017 19:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

chovatel 30 napsal(a):

Nohy ony se slepicím už dávají nějaké čipy do nohou?

31.10.2017 11:21
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Slepičky z velkochovů NIKDY nekupujte na podzim. Já kupuji slepice v OVUS Slaný, tzv. vynesené DW (hybridní Leghorn) za 50 kč. Slepice pořizuji ZASADNĚ na jaře, a to v květnu, nejpozději v červnu. Nemám žádnou negativní zkušenost. Nejenže jsou krásné, zapeřené, vykrmené. Jejich předností je, když pominu finanční efekt, že mi snáší ještě druhým i třetím rokem v plné snášce. Slepicím trvá ale 3 týdny až 1 měsíc, než se vyhrabou z toho stresu, což změna prostředí každopádně je. Pokud si je pořídíte takto na podzim, ještě k tomu bez peří (přepeřování) je to pro ně dvojitý stres. Musela byste pro ně doma připravit prostředí podobné jako mají v drůbežárně (světelný režim a tepo) kde by přečkaly až do jara. Slepice ve velkochovech jsou určené v této době již na porážku. Myslím si ale, že je to pro ně určitě lepší varianta, než je utýrat na dvorku.

31.10.2017 12:06
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Zuzkaa napsal(a):
Slepičky z velkochovů NIKDY nekupujte na podzim. Já kupuji slepice v OVUS Slaný, tzv. vynesené DW (hybridní Leghorn) za 50 kč. Slepice pořizuji ZASADNĚ na jaře, a to v květnu, nejpozději v červnu. Nemám žádnou negativní zkušenost. Nejenže jsou krásné, zapeřené, vykrmené. Jejich předností je, když pominu finanční efekt, že mi snáší ještě druhým i třetím rokem v plné snášce. Slepicím trvá ale 3 týdny až 1 měsíc, než se vyhrabou z toho stresu, což změna prostředí každopádně je. Pokud si je pořídíte takto na podzim, ještě k tomu bez peří (přepeřování) je to pro ně dvojitý stres. Musela byste pro ně doma připravit prostředí podobné jako mají v drůbežárně (světelný režim a tepo) kde by přečkaly až do jara. Slepice ve velkochovech jsou určené v této době již na porážku. Myslím si ale, že je to pro ně určitě lepší varianta, než je utýrat na dvorku.

Ano vždy jsem si brala na jaře, vyzkoušela jsem podzim, chudiny a další zkušenost a peníze pryč.

3.11.2017 17:13
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Tak reklamaci mám uznanou, dostanu jako odškodnění 2 kuřice.

3.11.2017 17:49
chovatel  30

XXX.XXX.96.58

gajdovka napsal(a):
Tak reklamaci mám uznanou, dostanu jako odškodnění 2 kuřice.

Jaký počet uhynul..., dostala jste 2 kuřice a co nohy, nechtěli vidět..?děkuji.

3.11.2017 18:05
gajdovka

XXX.XXX.221.172

chovatel 30 napsal(a):
Jaký počet uhynul..., dostala jste 2 kuřice a co nohy, nechtěli vidět..?děkuji.

4 kusy roček a o nohách nic neříkali.

11.11.2017 20:32
Hennen

XXX.XXX.168.105

Kolik jich zdechlo a kolik jich uznají? Hlavně napište až je dostanete .

11.11.2017 22:48
ovecka

XXX.XXX.203.146

Hennen napsal(a):
Kolik jich zdechlo a kolik jich uznají? Hlavně napište až je dostanete .

Vždyť to gajdovka píše řádek nad vámi - zdechly 4 kusy Dana.

Přidejte reakci

Přidat smajlík