Chov emu a parazity, chov v sade, ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2017 20:29
ronx

XXX.XXX.120.176

Zdravim, bohužial som tento rok po nekonečných bojoch s čmelíkmi vzdal chov hrabavej hydiny, ale teraz mi vŕta hlavou prázdna záhrada. Začal som rozmýšľať aspoň o páriku emu, potreboval by som poradiť ako je to u týchto vtákov s čmelíkmi, stretli ste sa už niekedy s tým že by boli napadnutý týmito poprípade podobnými parazitmy? Pretože by som ich musel mať samozrejme v pôvodných volierach a v pôvodnom kurníku. Poprípade ešte by ma zaujímalo ako je to medzi týmito vtákmi a trávnikom poprípade ovocnými stromami? Vopred ďakujem za odpovede.

24.11.2017 18:49
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

V loni jsme měli v chovu 3 kusy pštrosa emu. Také mě zajímalo, jestli můžou mít čmelíky od slepic protože byli ve společném výběhu(ale ne ve společném kurníku). Veterinář mi řekl že je můžou chytnout, že je to pták jako každý jiný.Naštěstí se tak nestalo. Jak jsem psala, měli ale boudu mimo slepice. Sice mi do kurníku sem tam vběhli(chodili totiž krást vejce ) samozřejmě jen na pár vteřin, hned jsem je vypakovala, ale nikdy jsem nemusela u nich čmelíky řešit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík