Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja chcem zlaté pavlovské kury a mechelenské kukučky.
Já budu jako každý rok nabízet vejce Hempšírky velké měděně červené. Které mohu poslat poštou. A když to dobře půjde tak i vejce Zdrobnělé vyandotky černé,
Dobrý den,
já mam v plánu Bresse Gauloise bílé a mix barev (černá, modrá a bílá), Leflešky, Araukany a Araukana x Green Shell. To vše z vlastního. Jako novinku mám objednaná vajíčka Faverolky lososové velke, Araukan modro pšeničné a novou krev Bressek z Francie. Doufám že to všechno klapne. Kdyby někdo měl černé Bressky měl bych zájem o vejce nebo kohouta o mého jsem bohužel přišel.
Přeju do příští sezony mnoho úspěchů
Chovu zdar
ovecka
napsal(a):
V nabídce budou na západě Čech hempšírky měděněčervené velké, araukany divoce zbarvené, zdr. wyandotky lososové a kachny saské. Na jaře dle počtu vylíhlých budu možná nabízet housata pomořanská a česká (omezené množství). Dana.
Muzu si u vas obednat nasadu 30ks hemsir a 30 ZW losos.

Já budu nabízet násadovky wyandotka stříbrně koroptví vlnitá velká.
Míra.
Kolegyně a kolegové, prosím nepište sem poptávku, zbytečně se vlákno zahltí a stejně vám nikdo neodpoví (vlastní zkošenost). Jednoduší je vybrat si z nabídky, myslím že tak bylo vlákno založeno. Moje nabídka bude v omezeném množství na vajíčka od vlašky stříbrné a koroptví, hemšírky, araukány, leghornky, zlaté české kropenky a zdrobnělé vlašky bílé a modré.
Zdravím Vás, ještě Vám nabídnu násadová vajíčka paduánky zdr.Objednala jsem je tady https://inzeraty.hyperinzerce.cz/padu%E1nky/. Přišly poštou, ani jedno rozbité, výborně oplozené.Protože teď prodávám paduánky, ruším chov a každý chce ty stříbrné, které byly hned pryč. Kdyby si je chtěl někdo v příštím roce nasadit.
U mňa to budú Čemanky, Laflešky, Redcap, Cream Legbar, Plymutky bieleŠvédska kvetina a Appenzeler zlatý.Mám viac druhov, ale väčšinu len 3+1, takže mi chvíľku trvá kým naliahnem pre seba...
Zháňam násadovky Sasex porc., Vlašky a Amroxky.Z dospelých by som potreboval kohúta Marans z naozaj tmavých vajec, nech nepokazím farbu a zdrobnelého Ardénskeho.
Ak môžem poprosiť, tak ponuku mi dajte radšej do pošty, nech sa tu zbytočne nespamuje.

Od konce Února můžu nabídnout zd.wyandotky bílé.
Sháním maransky kval.tm.vejce.
horal
napsal(a):
Kolegyně a kolegové, prosím nepište sem poptávku, zbytečně se vlákno zahltí a stejně vám nikdo neodpoví (vlastní zkošenost). Jednoduší je vybrat si z nabídky, myslím že tak bylo vlákno založeno. Moje nabídka bude v omezeném množství na vajíčka od vlašky stříbrné a koroptví, hemšírky, araukány, leghornky, zlaté české kropenky a zdrobnělé vlašky bílé a modré.
Mel bych zajem písu sz.
Ja budem mať na predaj násadové vajcia araucan divokosfarbených.Mám kmeň 1.7.Sliepky sú 2-ročné, kohút nepríbuzný.