Zdrobnělé indické bojovnice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2018 15:19
M.CH.T

XXX.XXX.130.216

Dobrý den!

Jsem 16 letý chovatel z Karlovarského kraje (Hranice okres Cheb).

Strašně mě zaujalo toto plemeno, jelikož o tomto plemeni nic nevím, protože jsem ještě nikdy bojovnice nechoval, tak bych měl pár otázek k chovu:

1. Jak je toto plemeno agresivní vůči jiným? (má stím někdo zkušenosti)?
2. Mohou se chovat např. s Hedvábničkama?
3. Jaká je snáška?
4. Kvokavost?
5. Létavost?

Předem moc děkuji za odpovědi! A nakonec jsem se chtěl zeptat, zda někdo toto plemeno chová v ČR? Jsem vážný zájemce! A ještě, zda by někdo přidal i foto?

6.1.2018 19:20
mysak

XXX.XXX.54.2

M.CH.T napsal(a):
Dobrý den!

Jsem 16 letý chovatel z Karlovarského kraje (Hranice okres Cheb).

Strašně mě zaujalo toto plemeno, jelikož o tomto plemeni nic nevím, protože jsem ještě nikdy bojovnice nechoval, tak bych měl pár otázek k chovu:

1. Jak je toto plemeno agresivní vůči jiným? (má stím někdo zkušenosti)?
2. Mohou se chovat např. s Hedvábničkama?
3. Jaká je snáška?
4. Kvokavost?
5. Létavost?

Předem moc děkuji za odpovědi! A nakonec jsem se chtěl zeptat, zda někdo toto plemeno chová v ČR? Jsem vážný zájemce! A ještě, zda by někdo přidal i foto?

Ad 1: bojovnice nejsou agresivní, jen jsou v bojích vytrvalé a nemají podřizovací pud, mají nižší práh bolestivosti, pokud se nedostanou do křížku s jiným plemenem, tak nejsou agresivní. To jsou daleko horší lehká plemena.
Ad 2. můžete. ale v případě zařazení cizího kohouta, musíte být obezřetný
Ad 3. snáška je nižší, závisí na linii
Ad 4. kvokavost závisí na linii
Ad 5. pokud jde o "indiány" tak kupodivou jsou plašší, a když jsou vyrušeny, mohou překonat i poměrně vysoký plot.

7.1.2018 23:13
M.CH.T

XXX.XXX.154.222

Moc děkuji za odpověď, určitě beru na vědomí. Chtěl jsem se zeptat?... vy chováte tyto bojovnice? Mám vážný zájem o násadová vejce tohoto plemene, dále scháním násadová vejce bojovniček Tuzo a zdrobnělých Novoanglických bojovnic, tak v Dubnu/Květnu T. (foto net).

Přidejte reakci

Přidat smajlík