Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2018 14:56
mildas

XXX.XXX.142.136

Dobry den jaku lihen pouzit, mam 2 samice 1 samca nandu pampovyho, loni snesli asi 70-80 vajec dohromady.Samec cele leto sedel jenomze samice ho podnaseli tak se za celu dobu vylihli 2 prcci, jeden se utopil v jezyrku a druhej byl uslapanej v hnizde.Vlihni nic asi tak 2-3dni pred lihnutim umreli, mozna mala lihen.dekuji

11.1.2018 04:08
asitakhle

XXX.XXX.35.40

mildas napsal(a):
Dobry den jaku lihen pouzit, mam 2 samice 1 samca nandu pampovyho, loni snesli asi 70-80 vajec dohromady.Samec cele leto sedel jenomze samice ho podnaseli tak se za celu dobu vylihli 2 prcci, jeden se utopil v jezyrku a druhej byl uslapanej v hnizde.Vlihni nic asi tak 2-3dni pred lihnutim umreli, mozna mala lihen.dekuji

V líhni nic...
To chtělo vyřešit proč se nevylíhli. Moc by napomohlo otevření vajec s odumřelým zárodkem.
Možná také se před vyklubáním mohli udusit nedostatkem vzduchu, tedy slabým větráním. Ale příčin mohlo být více, ty odumřelé zárodky by napověděly. Odkud jste?

11.1.2018 09:46
mildas

XXX.XXX.142.136

Jsem z kobyli jih moravy.

11.1.2018 12:55
mildas

XXX.XXX.142.136

Nevylihla vajicka jsem vzdy otevrel bud byla prazdna alebo tam byli pstrosy pred vylihnutim ale vypadala normalne asi 2 krat jsem zpozoroval ze se vajicka pohla ale nic vic ani pipnuti jsem neslises

15.1.2018 00:53
asitakhle

XXX.XXX.35.40

mildas napsal(a):
Nevylihla vajicka jsem vzdy otevrel bud byla prazdna alebo tam byli pstrosy pred vylihnutim ale vypadala normalne asi 2 krat jsem zpozoroval ze se vajicka pohla ale nic vic ani pipnuti jsem neslises

Jde o to jestli ten odumřelý pštrosí zárodek byl zcela vyvinutý, a potom jestli ano tak jestli byl mokrý nebo naopak suchý. A jestli byl naklobaný či ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík