Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2018 09:39
hudos00781

XXX.XXX.185.244

Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s kvočaním amroxiek. Je to častý jav alebo je to skôr výnimočné? A už keď začnú kvočať, tak sú schopné vysedieť kuriatka? Mám teraz jednu a neviem či to využiť alebo nie.

27.1.2018 12:30
zntomas

XXX.XXX.73.100

Podle mého Amroxky patří k nejlepším kvočnám jsou velký takže pod ně můžete dát bez problému i 13-15 vajíček vysedí a odchovají kuřátka bez problému.Takže jí tam mužete pár vajíček dát.Nám tet zasedli 4 kvočny jsou to Amroxky smíchané s Hempšírkami jedna sedí už 15 dní a dalším dvou budu dávat vajíčka.4 jsi nechávám jako náhradu je to takový divoch.

29.1.2018 11:22
tonči

XXX.XXX.65.15

Mne vlani kvočala polovica mojich amroxiek, niektoré aj opakovane. Takže kvokavosť je u nich značná. Skúsenosti s vysedením a odvodením kuriatok nemám, ale čaká ma to v krátkej dobe, lebo obnova kŕdľa je potrebná.

29.1.2018 17:08
radek94

XXX.XXX.168.81

Dobrý den... no kvočny...zaleží z jakeho chovu se k vám dostanou chovná zvířata... mám amroxy pár let a až loni jsem měl dvě kvočny a to se mi na dvorku pohybuje cca 25 slepic tohoto plemene každou sezonu :) podle mě jde o krmení a již zmíněný puvod slepic a směr chovatele kterým svou drubež ubýra :) takže za mě toto plemeno ma velmi malou kvokavost... ale co chovatel to názor :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík