Dobrý den všem chovatelům.Proč nezařadit také poptávku do témat.A tak tedy začnu.-Sháním, koupím BRAHMANKY VELKE KOLUMBIJSKE a AYAM CEMANI.Koupím odrostlá kuřata, nebo chovné jedince(Prosím více kusů abych nejezdil po jedné slepičce).Do 5O km.od Přelouče si rád přijedu osobně.Děkuji za Vaše nabídky.
Tak sa pridám aj ja. Možno sa zadarí.
Zháňam kuriatka, alebo chovný kmeň stredne ťažkého plemena od seriózneho chovateľa. Ideálne z uznaného chovu. Plemeno neriešim môže byt ktorékoľvek ktoré nemá tendenciu prelietavať, ma pokojnú povahu, stredne tažké s kombinovanou uzitkovostou. Ideálne do 50km od Nitry, alebo Bratislava a blízke okolie. Odber viacerych kusov naraz. Vopred ďakujem za ponuky.
horal
napsal(a):
Vlašky, obzvlášť jednobarevné (modrá, žlutá, černá, bílá, červená), jsou v mém hledáčku. Byl by někdo ochoten poslat vajíčka?
Dobrý den,
sháním kohouta zlatohnědých Drážďanek. Mohu vyměnit za loňského ( mám dva).
Děkuji Hartigová.
Opět moc děkuji za bleskovou nabídku Hedvábniček.Teď už jenom ty Brahmanky.Tak prosím jestli někdo máte k nabídnutí do 50 km od Přelouče, rád si přijedu.Děkuji moc za Vaše nabídky.
monči
napsal(a):
Dobrý den poptávám 4 slepičky + kohoutka Hedvábnička černá. Popřípadě násadbová vajíčka. Jen černé heďulky. Koupím popřípadě vyměním za Leghornky. Předem moc děkuji za Vaše nabídky Jihomoravský kraj
Moniko, nic ve zlém, ale vajíčka jsou násadová a sadbové jsou brambůrky Dana.
peter z bratislavy
napsal(a):
Https://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/10-bruteier-von-grossen-italiener-gelb-zuchtqualitaet-a83162326/?sa_subscription_id=OcBC9fUVKcM.&utm_source=suchagent&utm_medium=email&utm_campaign=suchagent_after_visit.
Tak už se jich 20 peče.
Já nic nepoptávám, co jsem si přál, už mám, ale nabízím kohouta brahmánky modré. Původ z Holandska, cena 500 Kč.
Dobrý den, poptávám násadová vajíčka Wyandodek zlatých modře lemovaných viz foto. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, zháňam 0/1-2 morky naraganset 2017 vhodné na chov.