Dobrý den, má někdo zkušenosti s objednáním líhně přes Aliexpress. Pokud ano, mohl by se podělit o zkušenosti ať již dobré, nebo špatné ? Chtěla bych si objednat právě tento typ JN8-48 a u nás jsem na ni nikde nenarazila, pouze na její podobné verze, ale nemají ani kulaté průhledy a ani ventilační otvory. Děkuji za každou reakci.
To byla asi tahle ( viz. obr. ), protože jsem na ni již četla někde, že netěsní kryt s ovládacím panelem. Zajímá mne hlavně, zda objednané zboží z Aliexpressu dodrží stanovené podmínky, příjde opravdu objednaný produkt v danou dobu a v pořádku. Také mne zajímá zda se zboží ještě clí.
Známí ji objednávali před pár lety, takže mohou mít zastaralé informace. Těm tenkrát došlo, co objednávali, a clo neplatili.
Příbuzná, co objednává přes Aliexpress šperky, má zkušenost značně různorodou. Někdo posílá objednané, někdo pošle třeba jinou barvu, někdo pošle něco jiného nebo jiné množství a někdo pro jistotu nepošle vůbec. U ověřeného prodejce by to ale mělo být OK, přečtěte si, co o něm píšou ostatní objednavatelé. Také můžete od koupě odstoupit resp. ji reklamovat a dostanete zpět peníze. Zjistěte si ty podmínky konkrétně, třeba se u elektroniky liší.
Teď počítejte s delší dobou doručení, slaví se tam ten konec roku nebo co a moc se tam nepracuje. Tak minimálně 14 dnů bych počítala, spíš déle. Ale třeba Vás překvapí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Objednávam cez Aliexpress a skúsenosti aj dobre ale aj zlé a to hlavne so semienkami, poslali úplne iné a dokonca aj burinu.
Inak tie iné veci všetko prišlo v pohode väčšinou do 20 dní od objednania alebo ako maju napísané, dá sa s nimi komunikovať. Treba si uvedomiť že ak je niečo extra lacné tak nečakajte žiadnu kvalitu.
Ak tovar neprišiel boli mi ihned vrátené peniaze, aliexpress tak ako aj Ebay drží peniaze u seba kým nepríde tovar, takže tohto sa báť nemusite. U nás do 20 eur hodnoty tovaru clo neplatite, iba ak zoberu balíček na kontrolu a je to viacej ako 20 euro a vtedy zaplatite DPH, treba niekedy doniesť aj kopiu dokladu že tovar stal skutočne toľko.
Koupil jsem 11.11.2016 za cca 1800kč včetně poštovného, líhnul jsem 6x s 60-50% úspěšnostní. Hrozně mne nebavilo ju čistit, v prosinci 2017 mi cca po 8 dnech sama od sebe zdechla a je v krabici na Húře a když si dojedete tak Vám ju dám ZADARMO.
Jo a jako nová měla vadný síťový kabel, který jsem si vyměnil ze starého PC
Obratem jsem si koupil použitou Bios Mono Plast 60, která mne pozlobila vadným mikrospínačem, který jsem měl za 2dny po telefonické objednávce doma a jednoduše jsem jej vyměnil.
Mám aj Rcom 20 a vajca obracám taky ručně, navíc to čištění je na pohodu.
https://www.youtube.com/watch?v=lxwMFn5AIlY vlevo dole je schovka, já jsem si dal přes celé plastové pletivo.
rybka
napsal(a):
Dobrý den, má někdo zkušenosti s objednáním líhně přes Aliexpress. Pokud ano, mohl by se podělit o zkušenosti ať již dobré, nebo špatné ? Chtěla bych si objednat právě tento typ JN8-48 a u nás jsem na ni nikde nenarazila, pouze na její podobné verze, ale nemají ani kulaté průhledy a ani ventilační otvory. Děkuji za každou reakci.
Tady to máte na fotu, už jsem to sem jednou dával, rozdíly mezi napodobeninou a originálem :.
asitakhle
napsal(a):
Tady to máte na fotu, už jsem to sem jednou dával, rozdíly mezi napodobeninou a originálem :.
Předně děkuji všem za reakce.
Tohle je přesně líheň o kterou se zajímám
https://www.aliexpress.com/item/China-48-Chicken-Egg-Hatchery-Machine-Mini-Egg-Incubator-Automatic-Turning-Poutry-Hatcher-for-Duck-Pigeon/32771771931.html?spm=2114.10010108.1000013.1.6abb33c1UoY1m8&traffic_analysisId=recommend_2088_1_90158_iswistore&scm=1007.13339.90158.0&pvid=e487f4bd-5720-4739-96a3-e47315e5b720&tpp=1
Nikdy jse nic přes Aliexpres neřešila, ale bylo mi řečeno, že se snad při přepravě v rámci EU clo neplatí a také bych prosila o vysvětlení udané dvojí ceny a to 107,96 - 158,96 dolarů, kolik budu tedy za tuto líheň ve finále platit. Děkuji.
Na mě sice nebyl dotaz směřován, přesto musím napsat:
Na té stránce máte 0 feedbacků, tedy žádný zákazník nebyl dost spokojen, aby napsal, že ta líheň je OK. Což nemusí znamenat vůbec nic, těžko říci, kolik jich bylo prodáno. Ale takto cenný předmět (finančně i celkově - přece jen na něm záleží, jak se budou kuřata líhnout, např. já bych se nemohla koukat na to, jak se polovina kuřat nemůže dostat z vajec, líhnivost kolem 50 % znamená, že půlka vajec a kuřat byla špatná; nechci vidět, že mi ze 30 vajec 10 deset kuřat pojde nebo je budu muset zabít sama) bych nekupovala u neověřeného prodejce. Až bude mít 50 hodnocení a 30 pozitivních feedbacků, objednejte. Do té doby riskujete vážně hodně.

Rybka:
Rozdiel v cene, je pripočítaná cena za dopravu z číny. A trvá to v tomto prípade 19-30 dní.
Ak si objednáš túto z nemecka - Ships From: Germany (je to tiež originál Dulong ):
https://lnk.sk/bZY2
máš ju doma do týždňa za US $84.98 konečná suma
Dcéra objednáva z AE bežne - žiadny problém. Len poštárka vzdychá, lebo skoro denne nosí balíček. Z clom je to ako kedy. Z asi 300 objednávok platila clo snad 3x. Ked to colnica náhodne odchytí, tak zaplatíš pár peňazí navyše.
Ehm, túto liaheň mám a som s ňou spokojný. Práve dnes mi príde druhý kus. Treba sa s ňou trocha pohrať a výsledky sú.
Varaxi, děkuji a Fooxi Vám děkuji za info, které jsem víceméně chtěla vědět jen jsem trochu nepochopila, kterou líheň tedy máte a jaký je v těchto dvou rozdíl kromě ceny. Mě připadá, že ta ZY2 nemá ventilační otvůrky, nebo jak to u této líhně funguje z ventilací. Mám dojem, že u typu JN8-48 jsou ventilační otvůrky pod černými krytkami, nebo se mýlím ?

Mám túto: https://lnk.sk/bZY2
Plastové skrine sú úplne rovnaké, minimálny rozdiel je v elektronike. Ťažko povedať, ktorá je lepšia.
Vetranie je 4-mi malými dierkami zospodu (odporúčam ich prevŕtať na priemer 12 mm) a dbať aby neboli nikdy zakryté. A potom hore pod tými priehľadnými krytmi je as 1mm medzera. Ventilátor sa už postará o vetranie.
Tú liaheň je treba nakalibrovať a potom používať aj s tými originál polystyrénovými krytmi v ktorej prišla zabalená. V rohoch ju treba zospodu podložiť asi 1 cm špalíčkami aby doliehalo horné veko.